Festivaluri în natură în vara aceasta la Cluj: Peninsula și Delahoya

IMG_5154_resizeDoua festivaluri in aer liber vor anima vara clujeana a anului 2013, doua branduri puternice care vin sa intareasca meritul orasului de a detine titlul de Capitala Europeana de Tineret 2015.

Peninsula, care timp de 10 ani a adus in Romania atmosfera festivalurilor de muzica occidentale, se va desfasura la Valea Garbaului, in perioada 18-21 iulie.

Delahoya, festivalul de muzica electronica devenit traditie la Cluj-Napoca, va reveni in aer liber la cererea fanilor, urmand sa se desfasoare in perioada 14-15 iunie, in aceeasi locatie.

Evenimentele vor fi organizate in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca.

“Astazi am semnat protocoalele de organizare, urmand sa ne implicam activ pentru ca Peninsula sa devina un brand de valoare al Clujului si o manifestare demna de un oras Capitala Europeana de Tineret! Primaria Cluj-Napoca va sprijini desfasurarea festivalului asigurand o locatie de 10 hectare la Valea Garbaului, apa, curent, iluminat public, drumuri corespunzatoare, transport in comun, mediatizare, astfel incat peninsularii sa se bucure de acest eveniment alaturi de comunitatea clujeana”, a declarat primarul Emil Boc.

Subscribe To Our Newsletter

Aş evada pentru-o clipă…

Aş inspira adânc şi aş lăsa aerul să iasă pe bucăţele din plămâni. Apoi aş...

Închide