Ferma de pui va fi autorizata, iar Cobarzan va produce pui si miros cat va dori

Florestenii care s-au bazat pe mine, sau pe unii din prietenii mei ca ne vom lupta in continuare cu ferma,   de data asta se inseala amarnic. Voi lasa lucrurile sa se desfasoare conform legii, fara sa sesisez autoritatile sa faca ceva.

Nu voi trage de comunitatea floresteana sa isi impuna un punct de vedere. Sa faca un miting.  Fiecare sa stea in casa ca vine frig si zapada, risc major de raceala. Dezbaterea publica va fi facuta pe sest, probabil de pe la mijlocul lunii octombrie,iar cei invitati vor fi probabil alesi pe spranceana, din cei care trebuie sa participe la adunari publice de acest gen.

Pute, pute, da-i caldut. Asa ca nu astept pe nimeni sa ia atitudine, din Floresti. Deci, stati linistiti, de Craciun nu veti avea aromele dorite. Sub bradul de Craciun veti putea pune un pui congelat si ieftin, iar salata de boeuf nu o veti face cu carne vita, ci cu carne de pui. La fel si sarmalele, raciturile vor purta marca euravis.

Ansamblurile Multiserv, Luxor, Eroilor, si celelalte din Floresti vor inlocui colinda de Craciun „O brad frumos”, cu „Ce pui frumos, ce va fi vesnic pe masa mea”. Dupa ce vor deschide ferestrele, cuplurile se vor banui reciproc ca au tras basini pe sestache, uitandu-se cu ura unul ca celalalt.

Viata va continua in Floresti, cu mirosul fermei de pui. Din pacate, alaturi de pui, la figurat va mai exista un sacrificat: comunitatea floresteana, care si-o merita. Pe bune.

Asa ca, fratilor, va urez de pe acum Craciun Fericit, cu arome specifice Amareto !

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Emil Boc, cepul de butoi de bere rebel si limba si cultura germana

Herbstfest 2016 a debutat la Cluj-Napoca cu hohote de ras, in ciuda prestantei si a...

Închide