Farmacia Arlanda, un loc in care boala nu poate invinge

arlanda-farmacie

La prima vedere, doar publicitate. Si totusi, nici pe departe.

Pe Florilor, in Floresti, carucioare conduse de mamici frumoase, cu copii la fel de frumosi.O mamica nu stie cum sa se imparta, intre casa, servici, copil, cumparaturi, medic. Se naste o generatie tanara extrem de puternica. Sunt inca mici, ii doare burtica. Ce faci ? Alergi la medic.

Ca in reclama aia spusa rapid, ca daca vrei informatii suplimentare despre un produs in reclama, intreaba medicul sau farmacistul.

Ideal ar fi ca medicului de familie sa nu i se plateasca 9,90 lei pe o consultatie. Ar putea trai in Romania, fara grija zilei de maine. Medicul bine pregatit ar vrea sa plece, undeva afara pe 6-8000 de euro/luna.

Fetele de la Farmacia Arlanda merg mai departe.Pentru ca apartin locului. Le intrebi de un medicament, indiferent care, din Rothe Liste si iti explica, de la efecte pana la reactii adverse. Ai facut o urticarie, gasesti un antialergic pe loc aici. Ti se explica un mod de administrare.

Ai auzit de un produs de top pe baza de celule stem, il gasesti la Arlanda.

Anca Mahmoud, detinatoarea licentei, imi spune ca 2-3 ore/ zi, mai ales seara, parcurge articole de specialitate in domeniu, fiind abonata fluxurilor de stiri de specialitate aferente profesiei.

Imi spune ca fiecare pacient este unic. Ca nu conteaza investitia in infrastructura, pentru ea farmacia nu e o afacere ca oricare alta. Asteapta sa auda ca sfatul adresat unei femei gravide a prins. E interesata de feedback, intotdeauna.

Paleta de produse e larga. Se simte forta unei dezvoltari in permanenta crestere. Legaturile cu casele de asigurari sunt excelente, o reteta gratuita sau partial compensata nu prezinta probleme.

De fapt, la Arlanda, pe Florilor, in Floresti, pleci cu solutii. De multe ori farmacista devine psiholog, confident. E o oaza de liniste intr-o lume tot mai agitata si mai nervoasa.

Daca vreti un sfat, nu ezitati. Mai ales ca nu va costa nimic. Iar rezultatele, de multe ori, schimba vieti.

Farmacia Arlanda se gaseste Floresti, strada Florilor nr. 274, Ansamblu Luxor III.

Subscribe To Our Newsletter

Vreau sa devin patron

Ma scol satul de sefi, de lins partea dorsala a cuiva si ma apuc de...

Închide