Exploziv : Ziarul Clujean il va da in judecata pe Julien Muntean

In legatura cu articolul publicat pe www.ziarulclujean.ro , AICI,  am incercat pe facebook, telefonic sa luam legatura cu candidatul Julien Muntean si cu redactia ziarului. Am reusit sa vorbim doar cu redactia ziarului care arata in discutie anumite aspecte legate de facebook si de decizia ICCJ cum ca facebook  e spatiu public.

Domnul Julien Muntean declara ca i s-a cerut publicitate pentru campania electorala de catre Ziarul Clujean. Afirmatia devine deja grava, atata timp cat ecourile scandalului Gazeta de Cluj abia s-au terminat cu o sentinta.

Am fost contactat de reprezentantii acestui ziar de 3 ori ca sa imi fac reclama in campania electorala la ei. Am refuzat pentru ca mi-au cerut o suma mult prea mare. Drept rasplata imi blocheaza contul de facebook, ma exclude din grupul Floresti si imi scrie acest articol. De ce sunt penibil pentru ca nu am platit suma ceruta? Asa se face presa? Nici macar nu am fost contactat sa mi se ceara un punct de vedere.”

Noi l-am contactat pentru un drept la replica, in numele deontologiei profesionale, cu un numar de 3 apeluri pe mobilul sau si pe facebook. Nu a raspuns, nici pe facebook, nici la telefon.

julien1julien2

Candidatul Julien Munteanu s-a ales cu un proces, dupa declaratia sa de pe facebook. Redactia ziarulclujean.ro il va actiona in judecata pe domnul fost consilier Julien Muntean, dupa declaratiile sale pe pagina sa de facebook, a declarat cineva din conducerea ziarulclujean.ro. Se pare ca, dupa spusele redactiei ziarulclujean.ro, candidatul Julien Muntean are reactii halucinante. Iata punctul de vedere al redactiei ziarului clujean :

Julien Muntean, candidatul la funcția de primar al comunei Florești, a reacționat la articolul în care am arătat că șterge de pe pagina sa de Facebook comentariile care îl deranjează, iar unde nu poate, pe grupuri, le raportează adminilor. În reacția lui Muntean, absolut halucinantă, vine și acuză reprezentanții Ziarul Clujean de faptul că i-ar fi cerut o sumă de bani prea mare pentru susținerea lui ca și candidat la Primăria Florești. Iar articolul publicat de astăzi, ar fi drept răzbunare că nu vrea să colaboreze cu Ziarul Clujean. În realitate, campania electorală nu a început încă, iar discuții despre întâlniri au fost din partea Ziarul Clujean, cu aproape toate partidele și candidații. Numai că, discuțiile referitoare la bani, și asta nu știe Muntean, nu se discută telefonic. Se văd oamenii față în față, cu oferte puse pe hârtie, și se negociază. Candidații plătesc să aibă imagine bună în cele 30 de zile de campanie, dar asta nu înseamnă că nu se poate scrie rău de ei, că cineva reduce presa la tăcere, iar în rest fiecare redacție e liberă să scrie ce dorește înainte și după campania electorală. Faptul că Muntean se victimizează și acuză că i-a fost cerută o sumă de bani, iar articolul ar fi din răzbunare, este cu adevărat grav și va trebui să dovedească în instanță. Din partea Ziarul Clujean a fost contactat de două ori. Prima oară când s-a discutat Julien Muntean s-a stabilit o dată de întâlnire. La data întâlnirii Muntean și-a închis telefonul. Iată ce scrie pe pagina sa de Facebook: „Am fost contactat de reprezentantii acestui ziar de 3 ori ca sa imi fac reclama in campania electorala la ei. Am refuzat pentru ca mi-au cerut o suma mult prea mare. Drept rasplata imi blocheaza contul de facebook, ma exclude din grupul Floresti si imi scrie acest articol. De ce sunt penibil pentru ca nu am platit suma ceruta? Asa se face presa? Nici macar nu am fost contactat sa mi se ceara un punct de vedere”, a scris Julien Muntean. Ziarul Clujean nu tolerează astfel de mizerii aruncate în public de un consilier local care confundă viața reală cu cea din filme. Drept pentru care, publicația noastră îl va acționa în judecată pentru a dovedi acuzațiile aruncate în spațiul public, adică pe Facebook.
 

Filmul evenimentelor :

Horea Popa, pe grupul Floresti :

Edit 15/04/2016: Imi cer scuze domnului Julien in primul rand; Tin sa lamuresc un aspect, comentariul inca exista pe unul dintre grupuri (am gasit ulterior comentariul in Activity Log), reactia dumnului Julien a venit mult prea tarziu si numai in urma postului de pe grup (din punctul meu de vedere, screenshots in comments)

Post 14/04/2016: Imi cer scuze anticipat pentru intruziune, dar as vrea sa prezint un fapt de care m-am lovit in discutia cu un potential primar al Florestiului si mai exact Julien Muntean.

La poza dansului cu tomberonul de pe Sub Cetate am lasat un comentariu (decent, sters de catre domnia sa) in care ii sugeram ca ar trebui sa stie problemele din Floresti avand in vedere pozitia ocupata de dansul ca membru al consiliului local, iar daca nu le stie ar trebui macar acum inainte de alegeri sa ia Florestiul la pas si sa discute/constate situatia de fapt.

Pe langa cele mai sus mentionate i-am sugerat ca ar fi corect din partea dansului sa revizuiasca declaratia de avere/intentie (http://floresticluj.ro/…/muntean_iulian_2014_avere+interese…) in care este omis faptul ca detine un autotorism Audi A6 cu numarul CJ xx JUL care apare in pozele de pe contul sau (erata inca sunt acolohttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=118112361604881&set=ecnf.100002183532287&type=3&theater).

Previzibil comentariul a fost sters iar pozele cu masina au disparut de la dansul de pe cont.

FLORESTICLUJ.RO
Îmi placeVezi mai multe reacţii

Comentează

Comentarii
Horea Popa

Horea Popa Tin sa mentionez ca rolul meu nu e sa fac parte din nici o echipa politica/afiliata politic, rolul meu ca cetatean este sa fiu atent la fiecare dintre candidati, sa iau o decizie si sa merg la vot. Si in anumite cazuri sa ridic probleme, cer clarificari.

Julien Muntean

Julien Muntean Sunt in vizita in zona subcetate asa ca daca aveti probleme si solutii va astept cu drag la o discutie. Voi fi acolo la ora 11

Julien Muntean

Julien Muntean Sunt in vizita in zona subcetate asa ca daca aveti probleme si solutii va astept cu drag la o discutie. Voi fi acolo la ora 11

Horia Cristea

Scrie un comentariu…
Intrebarea se pune daca domnul Julien Muntean detine probe…