EXPLOZIV : Miting ca pe vremea lui Ceausescu ? Spune pe mitingcujapca.ro

Pe data de 9 iunie are loc in Piata Victoriei un miting organizat de coalitia de guvernare.
S-a anuntat ca vor fi adusi din fiecare judet intre in 3000 si 15000 de oameni.
Deja sunt semnale ca anumite persoane din administratia locala fac presiuni pentru a aduce oameni la Bucuresti. Abuzand astfel de pozitia lor publica, arata mitingcujapca.ro .

Daca ai trecut printr-o astfel de situatie sau stii pe cineva care este supus presiunilor, completeaza formularul.

Datele vor fi folosite pentru anchete de presa. Datele personale (nume, email/telefon) sunt optionale si vor fi folosite doar pentru clarificarea situatiei.

IATA RECLAMATIILE PRIMITE PANA ACUM (PESTE 150): http://www.mitingcujapca.ro/exemple.htm

Harta reclamatiilor: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1YQpxYy8H6Ge7e2hJeUU4MsiQ0s_7SPAE&ll=45.056027960459204%2C24.860491235937616&z=8

FORMULARUL DE RAPORTARE ABUZURI ESTE SUB SECTIUNEA DE INFORMATI UTILE. VA RUGAM SA FITI CAT MAI EXPLICITI IN DESCRIEREA SITUATIEI.

 

N.r.

Profesia de jurnalist, a devenit, prin prisma evenimentelor care au loc in Romania de astazi, la fel de periculoasa ca si cea a  pompierilor sau a celor din politie. Jurnalistii sunt amenintati, fara a avea posibilitatea de a se proteja singuri, fara imunitate, cum au alesii. Expunerea este mult prea mare, daca nu ar exista acea nebunie care te face sa mergi mai departe.

O lege a presei se impune, deoarece sursele de finantare a presei sunt strict din publicitate sau donatii. Ma intreb cine ar dori sa continue, in afara marilor trusturi de presa, unde finantarile sunt la un alt nivel.

Cei mai multi jurnalisti care aleg sa continue, traiesc modest, ajung sa aiba pensii de mizerie, iar daca nu au o familie care sa ii sprijine, sfarsesc singuri, in azile de batrani sau eventual, intr-un spital de boli „rusinoase” sau nervoase.

Nimeni nu va face ceva pentru un om care scrie pentru viitorul natiunii. Va primi in schimb, in cel mai bun caz, un scuipat de ura pe mormant, de la  comunistul mitocan care i-a supravietuit.

 Leave a Comment