Exclusiv :S-a inceput urmarirea penala in REM impotriva preotului Andreica

popaAstazi, in urma interpelarii privind stagiul cercetarilor pentru infractiunea de furt si altele, seful sectiei de politie Floresti comisarul sef Alexandru  Miron a facut urmatoarele precizari :

” S-a inceput in baza plangerii penale efectuate de catre primarul comunei Floresti, impotriva preotului  Marcel Dumitru Andreica,  urmarirea penala in REM pentru savarsirea infractiunii de furt. Ne gasim  in faza de strangere a actelor si documentelor probatorii, urmand ca in functie de rezultatul verificarilor, sa fie posibila extinderea cercetarilor, cu reincadrarea in alte tipuri de infractiuni. La momentul oportun, vom inainta o propunere catre procurorul de supraveghere. Nu este deloc o cauza simpla, care sa poata fi rezolvata in 24 de ore.”

Vocea Clujului a relatat despre ispravile preotului Andreica Dumitru, inca din iarna. Edilul sef al florestenilor, si-a asumat responsabilitatea. A facut o plangere penala impotriva slujitorului „Domnului”. Iar rezultatele incep sa apara.

Am verificat in extenso, legaturile celui care a uitat de porunca : „Sa nu furi !”

Preotul Paroh Dr. Dumitru-Marcel Andreica, coordonatorul lucrării, a reuşit ca în doar 26 de pagini să ne demonstrez că Politicul este la el acasă în Casa Domnului şi că mentalităţile bolnăvicioase de Ev Mediu sau de tirani megalomaniaci în devenire nu sunt străine de, onor, Preotul Paroh Dr. Dumitru-Marcel Andreica.

isus

Să le luăm pe rând, exemplificând cu doar câteva citări din Monografie: “În anul 2013, printr-o greşeală impardonabilă a actualei administraţiei locale, s-a aprobat construirea unei universităţi sectare penticostale, cu 5 facultăţi, mutându-se, astfel, centrul sectei penticostale de la Bucureşti la Floreşti.”, afirma cotidianul local Floresti-Gilau.

Acelasi cotidian acuza :

„În altă ordine de idei, din ce în ce mai mulţi preoţi parohi floreşteni, de la parohii nou înfiinţate se plâng de statusul dictatorial al Parohiei Sfântul Dumitru, conduse de preotul Paroh Dr. Dumitru-Marcel Andreica. “Practic, prin această taxă lumea este îndemnată să meargă la parohia Sfântul Dumitru. Se îngrădeşte alegerea parohiei. Oamenii se gândesc că, uite, dacă eram la parohia părintelui Andreica nu plăteam atât de mult. Nu este normal ca în Floreşti să avem o parohie mamă care dictează şi stabileşte tot şi alte parohii mici, fără putere, cărora li se pun beţe în roate”, a spus un alt preot paroh floreştean. “Este inadmisibil ca un cimitir să fie administrat strict de o singură parohie. Cimitirul trebuia împărţit între parohii. Acum au de suferit toţi floreştenii”, a continuat preotul.

Trist este faptul că în timp ce Parohia Sfântul Dumitru, condusă de preotul Paroh Dr. Dumitru-Marcel Andreica, cere 5.000 de lei pentru o înmormântare, motivând că e vorba de o protecţie a floreştenilor, Biserica greco catolică din Floreşti realizează înmormântarea GRATUIT!”

De unde atata tupeu de la un slujitor al domnului ? O intrebare legitima, pana la urma.

Oare furtul s-a produs din banul public ?

Oare unde se va spovedi Marcel Dumitru Andreica ?

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Sergiu Dangulea, manager general Spy Shop: „Cele mai bune profituri ne-au adus echipamentele destinate zonei de investigatii private si supravegherii disimulate”

Spy Shop.ro este lider pe piata online din Romania in comertul cu echipamente de securitate, supraveghere...

Închide