Excellence in Quality and Process Improvements

În data de 23 mai 2013, Business Days organizează la București seminarul intitulat “Excellence in Quality and Process Improvements” în colaborare cu Asociația Americană Lean Six Sigma (www.lssiap.org) și Ascendis Process Management. Evenimentul va fi
găzduit de Hotel J.W. Marriott.
Invitatul special este Forrest W.Breyfogle, specialist considerat în prezent ca fiind numărul 1 mondial în îmbunătățirea proceselor în organizații, recent laureat cu titlul de Quality Man of the Year în USA.
Metodologia sa, Integrated Enterprise Excellence System, este cea mai avansată pe plan mondial, permițând, prin aplicarea ei judicioasă, creșterea spectaculoasă a performanței organizațiilor.
Într-un recent articol, intitulat „Avoiding Company Decline”, Forrest Breyfogle arată cum insuccesul unor companii vine din modul inadecvat în care acestea își stabilesc sistemul de indicatori, în raport cu strategiile organizațiilor respective.
Seminarul de la Bucuresti va urmari aspectele implementării strategice ale sistemului de indicatori, de la fazele generale ale viziunii, misiunii și valorilor companiei, până la punerea efectiv în practică a strategiei, tradusă într-un sistem adaptat, simplu, performant.
Temele abordate sunt concepute pentru a oferi conducătorilor de organizații, antreprenorilor, directorilor financiari, tehnici, de operațiuni, de calitate, o imagine asupra ultimelor tendințe pe plan global în îmbuntățirea proceselor și managementul afacerii.
Programul complet al evenimentului poate fi consultat la adresa: excellence.businessdays.ro.
Modalitățile de acces la eveniment sunt flexibile și variate, costurile de participare permit accesul atât pentru tichete de tip Basic cât și pentru tichete de tip Premiunm. Toate tichetele sunt de tipul multi pass.
Parteneri principali ai evenimentului : IBM și Ernst&Young Parteneri media: Capital, BusinessDaysTV, Manager.ro, Avocatnet, Business24, Transilvania Business, Ziare.com, Today Software Magazine, Comunicate de presa, Business Age, Bani și Afaceri, LivePR, Realitatea.net, The Money Channel, Bestjobs,, Zumzi, TJobs, Portal HR, ANIS, Clustero.
Despre Forrest W. Breyfogle
Fondator al Smarter Solutions, numit Quality Professional of the Year 2011 în USA și deținătorul celebrei medalii Crosby oferită de ASQ (American Society for Quality), Forrest Breyfogle a susținut la nivel mondial numeroase workshop-uri de îmbunătățire a afacerilor, dar și sesiuni de training pentru nivel Master Black Belt, Black Belt, Green Belt, Champion și Executive.
Forrest Breyfogle este autorul și co-autorul a treisprezece cărți, a publicat peste 150 de articole pentru publicații de specialitate în US, Asia și Europa și a acordat interviuri către televiziuni și posturi de radio despre managementul organizațiilor și aplicarea metodologiilor de îmbunătățire în oricare domeniu de business. Cea mai recenta lucrare a sa, Integrated
Enterprise Excellence (IEE), integrează într-un mod inovativ cele mai bune practici ale sistemelor, instrumentelor și tehnicilor tradiționale cu scopul de a crea noi valori ce vor depăși provocările economice ale prezentului.
Despre Business Days
Suita de evenimente de business dedicate antreprenorilor și managerilor din Romania care a ajuns la a 11-a editie. Urmatarele ediții Business Days de anul acesta vor avea loc în : 2-3 iulie Craiova Business Days, 24-25 septembrie Cluj Napoca Business Days, 10-11 decembrie București Business Days.
_______

 

Subscribe To Our Newsletter

Noul concept al Paginilor Aurii si Paginilor Albe Digitale – cea mai mare revolutie in materie de publicitate pe internet

In ultimii 5 ani AiYellow a construit planul pentru Noii Platforme de Publicitate -  Pagini...

Închide