Evenimentul Scena Urbană 2013 -Scena Grădinii Botanice

afis Scena urbana Evenimentul Scena Urbană 2013 -Scena Grădinii Botanice

Evenimentul Scena Urbană 2013 – Scena Grădinii Botanice se va desfăşura în perioada 13-15 septembrie 2013, în Grădina Botanică „Alexandru Borza”.

Scena Urbană este o iniţiativă a Ordinului Arhitecţilor din România Filiala Transilvania care are ca scop reactivarea spaţiilor urbane şi redarea acestora comunităţii. Scena Urbană îşi urmează scopul prin exemplificarea potenţialului cultural şi educaţional al spaţiilor urbane slab valorificate, cu readucerea acestora pe harta obiectivelor cultural-active ale Clujului. ,,Spaţii adormite, intrate în rutină sau uneori căzute din graţiile trecătorilor grăbiţi, vor fi trezite. Fiecare dintre ele spune o poveste. O ascultăm şi o repovestim, o punem în scenă pentru ca spaţiul să prindă viaţă, iar trecătorii să se oprească şi să intre în jocul lui.” Primul eveniment Scena Urbană s-a derulat in luna octombrie 2012, sub numele de Scena Cetăţii şi s-a bucurat de peste 2000 de participanţi.

Scena Urbană s-a dedicat anul acesta revitalizării Grădinii Botanice “Alexandru Borza”. Ne folosim de instrumentele pe care ni le oferă arta în variile ei forme de manifestare pentru a readuce oamenii în Grădină. Ne dorim să-i reobişnuim să se plimbe şi să se bucure. Proiectul se desfășoară pe toată durata anului 2013 și a avut până în prezent următoarele evenimente:

  • ·        Școala Altfel în Grădina Botanică 1-6 Aprilie
  • ·        Povești din Grădină – 6 Aprilie
  • ·        Poveşti din Grădină-29 mai 2013
  • Concert Marc Aymon ( Elveția) – 3 septembrie

 

Intrarea este liberă.

Contact:

Arh. Daniela Maier, Vicepreşedinte OAR-T

office@scenaurbana.ro

0744-695874

Subscribe To Our Newsletter

Daca USL e solidara cu Oprescu, atunci sa plece toti

1. Banicioiu - deputat, vicepresedinte PSD si ministru in Guvernul Ponta - a spus pe...

Închide