Eu sunt al tau si tu esti a mea

21Astazi intr-adevar ma simt linistita!
Am petrecut multi, chiar prea multi ani in singuratate fara sa ma uit in jurul meu – sa traiesc…viata este atat de frumoasa, de neprevazuta, de uimitoare ca trebuie sa traim fiecare moment ca si cum ar fi ultimul.
Am pierdut atatea momente minunate si numai din prostia, timiditatea si nestiinta mea, dar asemeni zicalei “pacat ca la 20 de ani nu avem mintea de la batranete”; desi nu mai sunt o adolescenta, abia acum la 41 de ani ma simt “coapta”.
Am avut ghinionul ca de tanara sa ma indragostesc de cine nu trebuia, am avut ochii acoperiti ascultandu-mi doar indemnurile inimii, acceptand ca intr-o zi insorita de august sa spun ca il vreau ca sot pentru toata viata. Singurul lucru bun care a rezultat din aceasta casatorie au fost cei doi copii minunati care azi sunt mandria mea. Nu reuseam sa vad nimc pozitiv din ceea ce imi oferea “marea mea iubirea” ,)decat sa atrag alte esecuri. Dupa ani de suferinta am decis sa intorc pagina vietii si sa spun cu tarie “NU- nu te mai vreau, intre noi totul s-a terminat”.
Dupa 6 ani de singuratate, dupa o viata dedicata casei si copiiilor, am hotarat ca merit sa imi iau si eu revansa, sa lupt pentru dreptul meu de a avea pe cineva alaturi, dreptul de a zambi, plange si visa alaturi unui suflet cald. Citeam in fiecare zi reviste cu povesti de iubire, ma iludeam ca intr-o zi cineva va bate la poarta mea spunandu-mi : “eu sunt al tau, tu esti a mea” …ce nebunie, cine avea sa vina? Postasul?
Prin revistele ce rasfoiam gaseam adesea articole despre Agentia Matrimoniala Mira – dar cum sa ma adresez eu agentiei? Cum sa recunosc ca sufar? Cum sa ma destainui unor necunoscuti? Nu reuseam sa inteleg ce inseamna agentia, nu reuseam sa inteleg ce se intampla acolo, si mai ales nu intelegeam de ce trebuia sa platesc o anumita taxa pentru a cunoaste pe cineva.
Astazi realizez ce ignoranta eram, ce plina de pesimism, ce antica in gandire – a fost una din deciziile cele mai importante ale vieti mele, momentul in care am decis sa apelez la Agentia Mira, locul ideal unde intr-adevar poti sa cunosti pe cineva cu aceleasi intentii ca si ale tale, ca profesionalitatea personalului este maxima, confidentialiatatea mea respectata, am inteles chiar si de ce a fost necesar sa platesc;
fiind persoane extraordinare care ofera acest serviciu celor singuri ca si mine, persoane care cred in ceea ce fac, persoane care au rabdare sa asculte si sa te indrume ( trebuia sa platesc dublu numai pentru cate au auzit de la mine de cate ori sunam).
Acum traiesc si sunt linistita – am cunoscut persoane minunate la intalnirile organizate in agentie si acum pot spune ca l-am cunoscut pe cel care imi spune “Eu sunt al tau si tu esti a mea”, mi-am facut prieteni, am participat la seratele organizate de catre Agentia Mira (la o serata am avut si onorea sa fiu aleasa Miss Singles), am fost in excursii atat in tara si in Italia; acum traiesc nu ma tarasc prin viata – viata mea este plina de culoare!
Desi singura atata timp, acum sunt inconjurata de iubire, afectiune! Daca ceea ce am scris consideri ca te poate ajuta in a lua o hotarare sunt bucuroasa , dar oricum doresc tuturor sa traiasca momentele pline de implinire pe care le resimt eu la momentul acesta.
Multumesc fetelor de la “Mira”

Lorelay

Subscribe To Our Newsletter

Ponta va fi anchetat joi sau vineri de DNA

Audierile din dosarul referendumului l-ar avea ca tinta finala pe liderul PSD Victor Ponta, sustine...

Închide