Esti gata, puiule ! Sa vina Ciolos !

La dosarul Tel Drum se află mai multe e-mailuri dintre Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, ministrul fondurilor europene Rovana Plumb, dar și Eduard Hellvig, șeful SRI. E-mailurile ar fi fost găsite în urma perchezițiilor făcute anul trecut în calculatoarele Tel Drum. E vorba de conversații din anii trecuți când Viorica Dăncilă și Rovana Plumb erau europarlamentari, iar Eduard Hellvig era lider al USL, dezvăluie G4Media.ro.

HotNews.ro a scris, pe data de 17 aprilie, că firmei de construcții Tel Drum, despre  care DNA susține că ar fi controlată de Liviu Dragnea, i-au fost atribuite de către Consiliul Județean Teleorman două acorduri-cadru, alături de alte două firme de construcții, pentru lucrări de întreținere a drumurilor județene și a drumurilor pietruite pe următorii patru ani. Dragnea a negat mereu orice legătură cu Tel Drum.

Acționarii Tel Drum SA revendică dividende de 9,6 milioane lei aferente anului 2017, anunță site-ul Supervizor.ro, care notează că bilanţul pentru anul trecut nu este postat pe mfinante.ro, ceea ce înseamnă că încă nu a fost depus la Fisc, termenul limită fiind 31 mai 2018, şi nici CITR Filiala ILFOV SPRL nu a publicat ceva în acest sens. Este vorba, în principal de acţionarii Liviu Lucian DOBRESCU, cu o creanţă solicitată în valoare de 5.824.377,78 lei şi de Petre PITIŞ , care solicită 3.639.000,61 lei.

Vezi aici integral tabelul preliminar al creanțelor Tel Drum, publicat pe 18 aprilie 2018.

Mai multe, aici si aici.

 

 

Puteti sa votati candidatul si partidul preferat, atat in Cluj-Napoca cat si Floresti

  Vocea Clujului va propune un sondaj de opinie, legat de intentiile de vot din...

Închide