Esti gata, puiule ! Sa vina Ciolos !

La dosarul Tel Drum se află mai multe e-mailuri dintre Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, ministrul fondurilor europene Rovana Plumb, dar și Eduard Hellvig, șeful SRI. E-mailurile ar fi fost găsite în urma perchezițiilor făcute anul trecut în calculatoarele Tel Drum. E vorba de conversații din anii trecuți când Viorica Dăncilă și Rovana Plumb erau europarlamentari, iar Eduard Hellvig era lider al USL, dezvăluie G4Media.ro.

HotNews.ro a scris, pe data de 17 aprilie, că firmei de construcții Tel Drum, despre  care DNA susține că ar fi controlată de Liviu Dragnea, i-au fost atribuite de către Consiliul Județean Teleorman două acorduri-cadru, alături de alte două firme de construcții, pentru lucrări de întreținere a drumurilor județene și a drumurilor pietruite pe următorii patru ani. Dragnea a negat mereu orice legătură cu Tel Drum.

Acționarii Tel Drum SA revendică dividende de 9,6 milioane lei aferente anului 2017, anunță site-ul Supervizor.ro, care notează că bilanţul pentru anul trecut nu este postat pe mfinante.ro, ceea ce înseamnă că încă nu a fost depus la Fisc, termenul limită fiind 31 mai 2018, şi nici CITR Filiala ILFOV SPRL nu a publicat ceva în acest sens. Este vorba, în principal de acţionarii Liviu Lucian DOBRESCU, cu o creanţă solicitată în valoare de 5.824.377,78 lei şi de Petre PITIŞ , care solicită 3.639.000,61 lei.

Vezi aici integral tabelul preliminar al creanțelor Tel Drum, publicat pe 18 aprilie 2018.

Mai multe, aici si aici.

 

 Leave a Comment