Esecul total al administratiei Boc in problema gunoaielor se termina cu incendiu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sa spui de mafia de la Cluj. Aeroportul International( pista, terminale, SF uri, UTI, taxa de 5 euro / pasager din 2007 pana acum, etc) Cluj Arena (banii veniți de la guvern, actele adiționale, insolventa si falimentul ce urmează) CMID ( furtul de pământ, depozitari ilegale de deșeuri, plata făcută firmei Confort care apoi intra in insolventa) Ic Ponor ( prejudiciul de 2 milioane de euro dupa expertiza DNA si modul cum au dispărut din conturile BT 1 milion de euro banii de buna execuție a firmei MBS) contractul cu KIat, drumurile județene si dezastrul de la RAADPP Cluj plus toate rapoartele de audit intern a le CJC si rapoartele Curții de Conturi si sa nu uitam investiția Nisco. Daca nu stii bine subiectele vorbește cu Ciceo, Tise si Nicoara te ajuta ei.”– spunea cuiva pe pagina  facebook Mihai Seplecan.

Mizerie, romi dusi la limita de subzistenta. Cocioabe, in care copiii de 5-6 ani ai romilor isi duc traiul fara asistenta medicala. Cresc porci ca sa manance, caini ca sa ii apere. Asta in conditiile unui municipiu  care  sa devina Capitala Culturala in 2021. Nu am filmat familiile de romi, la rugamintea lor, acesti oameni au demnitatea pe care nu doresc sa o ating. Calc intr-un cacat de porc, pe marginea unei scanduri ingropate in noroiul patriei. Izul gunoaielor, fumul care impregneaza totul, langa copilasii de 4-5 ani, care imi arata unde sunt masinile de pompieri.

Mi se spune sa nu mai fotografiez. Sunt pe domeniu public, nu sunt lasat sa ma apropii. Ordin de la imparatie. Il ignor si imi fac treaba. Mai am pe cineva cu mine, care ma filmeaza pe mine ce fac. Sa nu avem discutii mai tarziu.

Ma uit la copilasii frumosi ai romilor, si imi porneste din gura o injuratura cumplita. De ce trebuie sa aiba soarta asta ? Unde e sistemul social ? Facem investigatii, sau le dam de mancare, domnule primar ?

17 pompieri cu șase autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului, acest lucru urmează să fie stabilit de o anchetă ulterioară.

De 13 ore de când se încearcă stingerea incendiului, pompierii au folosit 300 de tone de apă.

Incendiul a afectat aproximativ un hectar de teren, iar din cauza că rampa de gunoi este supraaglomerată focul se extinde neuniform și este foarte dificil de stins.

În ultima lună, au avut loc săptămânal incendii la această groapă de gunoi, dar acest este cel mai puternic, afirma colegii de la Digi 24, aflati la randul lor pe baricade, vezi aici.

Punctul de vedere al lui Emil Boc :”Eu nu pot să spun decât ceea ce au făcut cei de la firma care administrează rampa pentru deşeuri, firmă care a depus o plângere penală pt identificarea făptuitorilor. Ar fi patru locaţii distincte unde a fost provocat incendiul. Eu am fost până la 4 dimineaţa acolo, incendiul este stins, dar mai sunt focare individuale care fumegă. Este grav şi este treaba organelor de anchetă, eu m-aş rezuma să spun ceea ce am constatat”, a declarat Emil Boc pentru România TV.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/incendiu-la-groapa-de-gunoi-din-cluj-napoca-emil-boc-spune-ca-focul-a-fost-pus-intentionat-video_291116.html#ixzz483zcKs2Z

Dincolo de ” mana criminala”, se observa ca solutia temporara poate provoca dezastre si imbolnaviri. O masina de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta era la fata locului.

Eu as dori sa il intreb pe Emil Boc de ce nu au fost evacuati de urgenta romii, care traiesc imprejurul gropii de gunoi. Daca focul s-ar fi extins, avand 4 focare, dupa spusele domnului primar Boc, asistam la o tragedie pentru familiile de romi, cetateni romani.

Apoi, nu inteleg de ce sa nu filmeze presa. Ba filmeaza, pana traieste. Dupa aceea, mai vin alti 20 din presa sa filmeze.

Emil Boc termina urat mandatul in fruntea clujenilor. A demonstrat ca problema principala e imaginea sa, stand degeaba pana la ora 4 la locul incendiului, atata timp cat prima sa reactie nu a fost sa evacueze familiile de romi, care puteau impartasi soarta celor de la #Colectiv.

20160508_12162120160508_12210220160508_12174920160508_121913

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 thoughts on “Esecul total al administratiei Boc in problema gunoaielor se termina cu incendiu

  1. Nu stiu cine relateaza aceasta stire dar habar nu are sa scrie. Pe langa faptul ca se doreste manipularea oameniilor aduce si niste acuze fara dovezi. Un ziar online de toata jena!

  2. Autoritatile publice locale impreuna cu Emil Boc au intervenit foarte eficient la stingerea incendiului. Daca Emil Boc ca si primar nu lua masuri de stingere a incendiului zborurile de pe aeroport trebuiau anulate din cauza fumului. Tot Emil Boc a rezolvat problema deseurilor prin amenajarea reampei.

  3. Mulți viteji după război! Ce sursă de credibilitate poți avea tu, ca ziar online, dacă citezi din agramatul Mihai Seplecan?! Mi se pare că s-a intervenit prompt, chiar dacă incendiul A FOST PROVOCAT tocmai acum, în campanie electorală! Sunt curioasă care sunt realizările tale, domnule jurnalist, dacă îți permiți să analizezi modul de intervenție al altora… Problema romilor din Pata Rât poate fi dezbătută miliarde de ani fără să se ajungă la o concluzie.
    În fine. Ați intoxicat din nou mediul online cu o știre fără argumente!

  4. Sa faci comparatie cu ce s-a intamplat la Colectiv e mult prea de tot si in plus romilor le place focul, este foarte clar ca autoritatile si-au facut treaba, primarul la fel, eu zic sa mai cititi acest ziar de cacao, o sa deveniti mai informati

  5. Fix pix stirea asta despre „tragedia de la Pata Rat”, cu si despre sarmanii rromi. S-a intervenit promt si nu au fost probleme majore, deci stati linistiti ca mai are statul cui sa dea ajutoare sociale si nu e nimeni inuman incat sa-i lase de izbeliste pe saracii hoti de buzunare.

  6. Denigrarea domnului primar Emil Boc, acesta este singurul scop al acestui articol, doar critici la adresa dumnealui. Cum merge ceva prost in oraş, Boc este devină. Este o încercare de a crea o imagine a unui primar jucător care chipurile dezbină clujul si nu ne apara interesele, dar cu toate eforturile depuse de multi, inclusiv eforturile jurnalistilor bine platiti in acest scop, domnul Boc o sa înceapă un nou mandat!

Comments are closed.

Subscribe To Our Newsletter

69, sexologie, numerologie, sau provocare ?

Există o serie de numere controversate, din pricina unor conotaţii tabu pe care le comportă....

Închide