27/11/2020

Eșec previzibil a Dreptei Liberale în adunarea de semnături pentru Viorel Cataramă. Dan Prioteasa ar trebui să demisioneze !

Am fost luni la București și am demisionat din Dreapta Liberală, datorită eșecului de a aduna numărul necesar de semnături pentru municipiul Cluj-Napoca. I-am spus secretarului general că nu este ok.

Într-o intervenție la la Antena 3, citată de Gândul, Viorel Cataramă a declarat că BEC contestă validitatea a aproximativ 80 de semnături de pe listele de susţinere a candidaturii. Cataramă a mai avut probleme cu strângerea de semnături și la alegerile prezidențiale din 2019, BEC semnalând, și cu acel prilej, mai multe nereguli.
Citeşte întreaga ştire: Biroul Electoral Central respinge candidatura lui Viorel Cataramă la Primăria Capitalei. Reacția omului de afaceri

Evident, organizatia Bucuresti si respectiv, secretarul general al partidului, cred că ar trebui sa isi asume esecul. Totodata, Viorel Catarama ar trebui sa verifice daca intr-adevar, oamenii din teritoriu lucreaza pentru Dreapta Liberala sau pentru alte partide.

Ar trebui inceput si verificat de ce se asteapta minuni de la oamenii din teritoriu, cand in partid se pierde timp  si bani. Eu nu pot sa imi bat joc de nimeni, ca atare prefer sa demisionez decat sa am de a face cu unii care pe lângă că sunt incapabili să genereze o structură de partid, mai sunt pe deasupra de o aroganță extremă.

Deci, Viorel Cataramă va trebui să formeze o structură executivă de partid formată din oameni care pot . Nu era cazul să stăm în 80 de semnături !

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Bogdan Pivariu mulțumește din Cer până în Pământ că a fost invitat la biserica celebrului popă din Tăuți ! Ăla cu inmormântarea contra cost !

Preotul de la Tăuți, Florin Parasca a făcut un scandal monstru în timpul unei slujbe...

Închide