EON să-și „repatrieze” de urgență „gropile” uitate în Florești

 

Suntem extrem de bucuroși când venim pe un drum asfaltat ca în palmă, și, peste noapte, constatăm  că EON a schimbat peisajul adăugând căteva gropi, după spargerile efectuate. Pe cine dăm vina ? Pe primar, deoarece cel care nu stie cum merge treaba la noi, pune botul la dezinformare.

E.ON Distribuție România SA,  este controlată majoritar de E.ON România SRL, care este deținută, la rândul său, în proporție de peste 90% de către E.ON Beteiligungen GmbH din grupul german E.ON. Statul român, prin Ministerul Energiei, deține 13,51% din acțiunile E.ON Distribuție.

Deci, iată una din binefacerile capitalui german în România și anume gropile lăsate moștenire floreștenilor, care vor fi obligați să plătească pentru refacerea lor indirect.

Credem că Poliția Locală Florești va lua act de situația prezentată, iar Primăria Florești va dispune măsuri legale. Nu credem că în Germania, EON ar fi primit înapoi garanția de bună execuție a lucrării.

România este masochista de serviciu a unor multinaționale, care își permit cam multe. Rigoarea europeană, nu este o obligație numai în justiție, ci și în ceea ce privește gropile lăsate de izbeliște în urma unei interventii, cum a fost cea din imagine.

 

Subscribe To Our Newsletter

Astăzi a fost înmormântat Gherman Gligor, un mare primar al Floreștiului

Se spune că ne sunt răsplătite eforturile, nu scuzele. Eforturile de a construi o comunitate...

Închide