Entuziasm sincer la mitingul pentru Iohannis

klaus

Desi e rece, in sufletul tinerilor caldura umple platoul din fata Casei Studentilor. Piata Lucia Blaga ,  e insufletita de fete frumoase, de tineri care poarta simplu geci cu Iohannis Presedinte.

Klaus Iohannis, însotit de întreg stafful de campanie, politicieni din Bucureşti şi lideri locali, a ajuns în piata Lucian Blaga, în jurul orei 11.10. Iohannis a venit pe strada Petru Maior şi s-a îndreaptat spre scena amplasată în dreptul străzii Napoca

În ciuda tentativelor vorbitorilor, printre care Marius Nicoară, Daniel Buda, Cristian Dolha sau Raluca Turcan, de a obţine reacţii sonore din partea mulţimii, doar câteva sute de participanţi se sunt mobilizati.

Klaus Iohannis, a infierbantat imediat atmosfera , iar multimea a inceput sa freamate,a început să reacţioneze şi aproape întreaga piaţă a scandat numele neamţului. Discursul a curs lin, fara patima, venit din partea unui om care a dovedit ca poti spune ceva fara atac la persoana sau circ electoral si lacrimi. Iohannis este un intelectual fin, care nu se coboara la nivelul luptei murdare.

Verde innourat a inchis o manifestare, care a adus peste 15.000 de oameni .

Subscribe To Our Newsletter

Tradarea in dragoste, criza sau solutie in criza ?

Desigur, o dată trădarea a fost principala cauză pentru separare. Dar conceptul de cuplu s-a...

Închide