Emil Boc, idee extrem de ingenioasă pentru rezolvarea traficului intre Cluj-Napoca și Florești

Emil Boc vine su solutia benzilor dedicate pe intervale orare pe relatia Cluj-Napoca Florești. Iata ce declara edilul clujean :

Scopul nostru este să scoate, mașinile de pe marile Bulevarde cum a fost pe Titulescu și cum vom face și pe Calea Florești. Acolo se află într-un proces de evaluare întreaga zonă. Calea Florești trebuie să fie eliberată de mașini pentru a avea transport public dedicat. De aceea vom crea locuri de parcare suplimentare prin demolarea garajelor. Cele mai multe locuri de parcare de pe Calea Florești sunt fără abonament. În prima etapă, se vor stabili locuri de parcare paralele și nu oblice. Aceste locuri de parcare oblice obturează practic o bandă de circulație. Autobuzele nu pot să circule pentru că mașinile parcare încurcă circulația. În primă fază vom restructura parcările și le vom face paralele la bordură. Acest lucru înseamnă că vor fi două benzi de circulație pe fiecare parte”, a declarat primarul Emil Boc

Am cerut bandă dedicată, vom discuta și cu cei de la CNAIR pentru a ne permite să facem bandă dedicată și pe ruta Florești, fiind drum național. Tot Floreștiul ar trebui să intre pe aceeași logică a benzilor dedicate pe intervale orare. Dimineața și după-masa în perioadele critice vom avea bandă dedicată cu suplimentarea autobuzelor pe această rută. Va fi o baterie de autobuze care vor circula unul în spatele celuilalt, atât de multe autobuze vor fi care vor asigura o circulație rapidă, cine va dori să stea în mașină în trafic această și are posibilitate”, a declarat Emil Boc.

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Șulea intră cu buldozerul în gunoaiele de pe malul Someșului

  Buldozere  si multe alte utilaje de interventie au fost vazute azi la prima ora...

Închide