Emil Boc avizeaza favorabil mitingul de la Agentia de protectia mediului, impotriva reautorizarii fermei de pui din Floresti

Mitingul a fost avizat favorabil, ca atare se va produce maine, de la ora 12, pana la ora 20, o miscare de protest in fata Agentiei de Protectie a Mediului Cluj, Calea Dorobantilor 99.

IMG_20160728_155646

Romania, o tara care are insule de normalitate si de bun simt. Credem ca judetul Cluj, poate deveni o astfel de insula, prin municipiul Cluj-Napoca, ca si centru, in contextul unei dezvoltari metropolitane de exceptie, pol de dezvoltare european de rang I.

 

Avem oameni care cunosc administratie, este necesar sa fie sprijiniti civic, pentru ca sistemul corupt din deconcentrate apartine unei clientele politice restranse.

Alin Tise si Emil Boc reprezinta azi pinii cheie in lupta anticoruptie.

Horia Nasra, din pacate dezamageste, iar PSD arata ca o pasare dintr-o ferma de pui lovita de gripa aviara.

Mihai Mocanu ar fi fost intr-adevar leaderul de care PSD ar fi avut nevoie. Legaturile lui Ponta, provoaca si azi probleme, iar miscarea noastra, impotriva coruptiei, a mirosului pestilential al fermei de pui nu este ceva deosebit, ci o reactie civica absolut normala. 

Ceea ce se intampla in dosarele de reautorizare a fermei, dupa citire, e incredibil. Am apelat la ajutor de specialitate, crezand ca nu pot citi corect. Adica psihiatru, sa v-o spun pe sleau. Care mi-o spus ca sunt in nota generala, deci ca citesc si pot interpreta ce citesc. Va fi exploziv, promit !

Implica-te ! Nu pe facebook ! In viata reala !

https://www.facebook.com/events/154475064959370/156066274800249/?notif_t=like&notif_id=1469642646626322

Subscribe To Our Newsletter

Dacian Ciolos raspunde florestenilor, prin SGG

Lucrurile par sa mearga pe un drum firesc. Astazi, la ora 16, SGG informeaza florestenii...

Închide