Electriccastle, drept la replica

electric-castle1

Nicaieri Vocea Clujului nu a mentionat ca fotografia din ziar ar apartine zonei Bontida. Era o poza luata de pe facebook, menita sa atraga atentia organizatorilor, lucru care a si fost realizat. Asa cum reiese si din spusele Cotidianului Transilvan, după prima noapte nemulțumirile sunt legate de noroi și cozi dar toată lumea a apreciat muzica, prestația artiștilor, atmosfera. Iar dacă lumea se simte bine la Festival se uită de noroi și ploaie.

Vremea nefavorabilă a creat probleme organizatorilor și nemulțumiri în rândul ”electricilor”. Din cauza ploii s-a creat noroi în zonele de acces spre Castel, în parcări, la scene sau în camping. Acest lucru a condus la vânzări neașteptate de cizme de cauciuc și pelerine de ploaie. După prima noapte, petrecăreții cer cu insistență organizatorilor să pună pietriș în zonele de maxim interes.

”Ar trebui sa faceti totusi ceva cu mizeria aia de acolo ca e noroiul pana la gat in unele locuri. E groaznic pt cei fara cizme de pescuit. E o reclama foarte proasta si un lucru absolut deranjant pt toata lumea, mai ales pt cei veniti de la distanta: Timisoara, Bucuresti, Constanta. Spuneati ieri ca o sa incercati sa rezolvati cat de cat problema. Nu stiu, poate adus ceva pietris si acoperite macar zonele de trcere de la o scena la alta”, sugerează unul dintre electrici.

Iata si punctul de vedere al organizatorilor, un drept la replica acordat in conformitate cu normele deontologice ale profesiei de jurnalist :

Bună seara,

 

Vă scriu în legătură cu acest articol, respectiv poză:

http://voceaclujului.ro/electriccastle-2015-bontida-cluj/

 

Cel mai probabil ați fost indus în eroare – poza în cauză nu este de la Bonțida, nu are nicio legătură cu festivalul nostru. Da, a plouat astăzi, însă în niciun caz nu s-au inundat corturi și nu plutește nimic printre ele în zona de camping.

Vă putem trimite mâine câteva poze realizate astăzi, pentru a vă convinge de diferență.

În aceste condiții, vă rugăm luați măsurile de rigoare pentru a nu transmite informații false – am văzut articolul dv. share-uit pe Facebook.

Numai bine,

 

 

Andrei Aroneț

PR manager