Electrica justifica defectul de ieri prin incident cu utilaj agabaritic extern in Tauti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salutam informatia prompta venita din partea Electrica. Ne intrebam daca acum 2 seri acelasi utilaj agabaritic, a provocat tot caderi succesive.

Deasemenea, ne intrebam daca  orele de caderi   ce au lovit infrastructura IT a Primariei Floresti sunt cauzate de acelasi utilaj agabaritic. Politia Comunitara a constatat existenta intelegerii amiabile intre conducatorul utilajului agabaritic si Elctrica. Ceea ce surse apropiate dau ca informatie, este ca incidentul a afectat tronsonul de la fosta Sirmatech pana la Manastirea Tauti .

Comunicatul Electrica nu se refera si la celelalte avarii, si la motivele lor.

„Vã informãm cã astãzi, în jurul orei 13, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, a apãrut o avarie în instalaţiile de alimentare cu energie electricã ale Societãţii Electrica Distribuţie Transilvania Nord – SDEE Cluj-Napoca. Aceasta a fost provocatã de un utilaj agabaritic (care nu aparţine societãţii Electrica SA) care a secţionat conductoarele de medie tensiune dintre doi stâlpi, pe str. Tãuţiului. A fost afectatã o zonã extinsã a localitãţii Floreşti.

Echipele de intervenţie ale societãţii au iniţiat imediat manevrele de realimentare cu energie electricã a consumatorilor, iar la ora 14 mai erau nealimentate 5 posturi de transformare, în zona Mãnãstirii Tãuţi.

Echipele Electrica depun toate eforturile pentru a realimenta în cel mai scurt timp consumatorii afectaţi.”

 

 

SERVICIUL RELAŢII PUBLICE ŞI COMUNICARE

ELECTRICA DISTRIBUŢIE TRANSILVANIA NORD

 

 

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Drum bun Iolanda

Nu ma pot gandi la Iolanda fara sa zambesc. Pentru ca Iolanda era toata numai...

Închide