Electrica justifica defectul de ieri prin incident cu utilaj agabaritic extern in Tauti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salutam informatia prompta venita din partea Electrica. Ne intrebam daca acum 2 seri acelasi utilaj agabaritic, a provocat tot caderi succesive.

Deasemenea, ne intrebam daca  orele de caderi   ce au lovit infrastructura IT a Primariei Floresti sunt cauzate de acelasi utilaj agabaritic. Politia Comunitara a constatat existenta intelegerii amiabile intre conducatorul utilajului agabaritic si Elctrica. Ceea ce surse apropiate dau ca informatie, este ca incidentul a afectat tronsonul de la fosta Sirmatech pana la Manastirea Tauti .

Comunicatul Electrica nu se refera si la celelalte avarii, si la motivele lor.

„Vã informãm cã astãzi, în jurul orei 13, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, a apãrut o avarie în instalaţiile de alimentare cu energie electricã ale Societãţii Electrica Distribuţie Transilvania Nord – SDEE Cluj-Napoca. Aceasta a fost provocatã de un utilaj agabaritic (care nu aparţine societãţii Electrica SA) care a secţionat conductoarele de medie tensiune dintre doi stâlpi, pe str. Tãuţiului. A fost afectatã o zonã extinsã a localitãţii Floreşti.

Echipele de intervenţie ale societãţii au iniţiat imediat manevrele de realimentare cu energie electricã a consumatorilor, iar la ora 14 mai erau nealimentate 5 posturi de transformare, în zona Mãnãstirii Tãuţi.

Echipele Electrica depun toate eforturile pentru a realimenta în cel mai scurt timp consumatorii afectaţi.”

 

 

SERVICIUL RELAŢII PUBLICE ŞI COMUNICARE

ELECTRICA DISTRIBUŢIE TRANSILVANIA NORD