Electrica, intre dezinteres si necesitatea recalificarii personalului

electrica

Ca de obicei, in Romania totul se face pe genunchi. Dupa ce EON, NextGen si RDS-RCS, au servit-o, de la ISU, se pare ca urmeaza Electrica la rand.

6 evenimente sau caderi in interval de 24 ore in Floresti

Se pare ca la la Electrica nu se intelege ca bazele de date se tin pe servere care functioneaza cu curent. La fel, sistemele e siguranta, bariere, chiar interfonul.

Electrica a traznit un call-center care indura ironiile oamenilor, are si o firma de baieti destepti care te conecteaza-deconecteaza cum vor muschii lor, chiar daca nu primesti factura in posta.

Desi odata cu venirea ca primar a lui Horia Sulea, s-a implementat sistemul de management inteligent de comutare al retelelor de medie tensiune, gratie si efortului d-lui director Farcas, factorul uman pare sa lase de dorit la nivelul Electrica.

Reactia va urma probabil maine, deoarece cu edilul din Floresti pana acum cine a incercat sa incalce legea, si-a luat-o pe masura. Vezi si cazul EON, si dezastrul care ar fi putut avea loc in urma cu cateva luni. Acum ca enervarea a mai trecut, iar pana la urma inca ma bucur ca inca pot scrie si este curent !(incep sa am bucurii mici), ma gandesc daca in situatie de pace mai crapa un post trafo, trece pe altul, crapa si asta, mai este unul, ce naiba se intampla in situatia, Doamne fereste, a unui conflict armat.

Sau, in cazul unei alarme teroriste, Europa traind zile incredibile. Romania nu are nevoie de teroristi, poti linistit sa-ti pui lumanari pe marginea jacuzzi-ului cand vrei sa te relaxezi, caci vei avea nevoie, daca se ia curentul. Singura problema, ca nu mai functioneaza cada cu hidromasaj, dar poti sa ai o prietena alaturi, e romantic, nu ?

Mai rau e ca porneste din nou jetul si apoi se opreste. Se „opreste” si prietena si iata cum scade natalitatea in Romania…

Sugestiva ramane scrisoarea unui terorist arab catre seful lui, care semnifica de fapt intr-o anumita forma, starea natiunii. Luati-o ca pamflet, evident, nu ?

Zalutam cu rezbekt, Jefu.

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.
Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum..!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.

Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam…
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei…
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin!

Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !
Jefu, ma indorg acasa!

Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.