Efectele bigotismului national. Romania are cea mai mare proportie de mame minore din UE

Traiasca bigotismul, fariseismul si ipocrizia care ne-au adus pe primul loc in UE la numarul de mame minore. I-am batut chiar si pe bulgari. Acesta este rezultatul opozitiei si rezistentei de-a dreptul violente fata de introducerea educatiei sexuale in scoli. Rezistenta vine din partea organizatiilor care pretind a proteja „puritatea” poporului roman si care sunt sprijintite masiv de BOR.

„Multumita”lor, mai mult de 18,000 de fetite sub 16 ani nasc anual in Romania. Unele dintre ele au chiar si 12 ani.

Statisticile Eurostat (Biroul de Statistica al Uniunii Europene) releva ca, in Romania, 15.6% dintre mamele aflate la prima nastere sunt minore. Aceasta este cea mai mare proportie din Uniunea Europeana. Romania este urmata, in aceasta statistica rusionoasa, de Bulgaria care inregistreaza o rata a mamelor minore de 14.7%.

Agentia France-Presse (AFP) informeaza ca, in conformitate cu estimarile INS (Institutul National de Statistica),  18,600 minore au nascut copii in 2014. Intre ele 2,212 aveau varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani.

Mai mult de doua treimi dintre aceste fetite provin din zone rurale, adica exact acolo unde preotii fac legea si unde se presupune ca lumea se duce mai des la biserica si e mai obedienta fata de asa zisele valori traditional – religioase decat in orase unde (nu-i asa?), tinerii sunt expusi la tot felul de „atractii sataniste” gen muzica rock.

Alaramati de aceasta statistica, reprezentanti ONU  au cerut insistent Romaniei sa adopte o strategie nationala pentru educatie sexuala si sanatatea reproductiei, dar, interesat mai degraba de propria popularitate si de voturile adunate cu ajutorul bisericii, guvernul Ponta a refuzat sa se preocupe de astfel de probleme desi, pe langa ONU, foarte multe organizatii neguvernamentale care se preocupa cu adevarat de drepturile copilului, practic, au implorat guvernul Ponta sa introduca educatia pentru sanatate in scoli deoarece situatia este critica.

Evident ca asa zisele organizatii laice care „protejeaza morala” au protestat si ele zgomotos la ideea elaborarii unei astfel de strategii precum si la introducerea unui program sistematic de educatie sexuala in scoli, asa cum exista in toate statele civilizate.

“Daca situatia este ingrijoratoare atunci, tot ce avem de facut este sa discutam cu parintii ca sa fie mai atenti la copiii lor” aceasta este, in conformitate cu jurnalul belgian NEW EUROPE solutia „propusa” de Cristina Benga, Vice-presedinte al organizatiei „Parinti pentru Educatia Religioasa”.

 

Acelasi jurnal prezinta si declaratia Gabrielei Alexandrescu, presedinta de la Salvati Copiii: ” acesta este un fenomen complex, cauzat de saracie, de faptul ca multi parinti sunt plecati la munca in strainanate si copiii raman in grija bunicilor si, mai ales, de lipsa totala a educatiei pentru sanatate care este endemica mai ales in zonele rurale unde copiii nu beneficiaza deloc de asa ceva”

Pana in prezent bigotismul si fariseismul de tip fundamentalist ortodox se pare ca au avut castig de cauza si nimeni nu se preocupa de situatia dramatica a mamelor minore si nimeni nu face nimic sa previna astfel de cazuri. Biserica si „credinciosii” jubileaza in dauna miilor de fetite si a miilor de copii care se nasc anual fara niciun viitor si fara un parinte responsabil care sa le dea o sansa la o viata normala. Evident, cum ar putea o mama copil ea insasi sa creasca si sa educe si sa aiba grija de un alt copil?

 

Subscribe To Our Newsletter

Voteaza responsabil, ai o singura sansa! Ce trebuie sa stii despre campania electorala

Spre deosebire de alte alegeri locale, anul acesta, in premiera dupa 1989, vom vota primarii...

Închide