Eclipsa lupilor anunță șfârșitul unei ere

Atunci când rana sufletului te lasă fără aer, afară ninge, vindecă și te mântuiește

Durerea nu are unitate de măsură. Ești vulnerabil numai când iubești cu mintea, egoist și gelos, limitat de cercul carnal peste măsură de vicios în care te bălăcești acordându-ți cu generozitate orgasme virtuale.

Scârba existențială te face bacovian, un pseudointelectual psihopat într-o societate bolnavă. Sufletul tău primește osânza osândirii la incapacitatea de a sesiza spatiul, timpul și liniștea dintre două gânduri.

Cică tu iubești. Sau mă iubești. Absența conștientizează iubirea. Iubirea minții. Iubirea care vine ca efect direct al sevrajului cauzat de lipsa posesiunii.

Decât să mă strangulezi cu durerea pe care mi-o generez singur, prefer ca bipolaritatea mea să rămână epilogul. Orice idiot unipolar permanent e catatonic și lipsit de imaginație. Periculos al dracului.

Cum e să înțelegi că nu mai joc așa ceva ? Chinul în manifestare  e răcnetul care trece de pământul în care mă vrei reîntors.

Ai crezut si tu idioato în separație. Maya ți-a dat-o cu efectul bumerangului. Ai învățat că netezimea creierului și sclavia ucid. Da, ai ucis.

Nu pricepi.

 

Afară ninge. E mantuirea venită după o eclipsă a lupilor. E izbăvirea venită după lacrimile transformate în cristale de zăpadă, care acoperă deopotrivă mintea și durerea.

Lupul alb vine să te învețe necondiționalitatea în iubire. Un popor hăituit cere ajutorul Divin. Acesta este aproape, deoarece saltul va fi făcut după luna sângerie, ultima eclipsă pe axa Leu Vărsător. Pentru neinițiați, România este în zodia Vărsător.

Lacrimile au topit bulgărele de gheață, iar noi, ne-am trezit. Ați crezut în ceea ce s-a întors împotriva voastră.

Afară e moină. Lupii vor ieși curând la drumul mare, nu ca să urle doar la Lună. Sacrificiul a fost primit, iar soarta voastră pecetluită. Sângele lupilor care a curs, este blestemul vostru.

Nu pricepi.

Apropos, nu sunt profet, ci mesager.Leave a Comment