E60, zona Florești, un drum european de iad, în care Moartea face regulile

Lovită pe trecerea de pietoni de la Metro, Bianca a fost operată astăzi cu succes.

Bianca a trecut cu bine peste  operatie, efectuată cu profesionalitatea cunoscută de Dr. Radu Rogojanu. Au fost momente în care, Dr. Radu Rogojanu a fost sprijin, medic, psihologul și duhovnicul nostru. Blandetea acestui suflet nobil,  profesionalitatea de care a dat dovada, demonstreaza ca Romania putea fi altfel, cu oameni ca Domnia Sa.

 

53 de accidente în 2 ani.

DN1 Cluj-Napoca – Floreşti este unul dintre cele mai aglomerate şi mai periculose din ţară. Accidentele în zona Metro sunt la ordinea zilei. Luni, Bianca a fost spulberată pe trecerea de pietoni. 53 de accidente de circulaţie, din care 21 cu răniţi, au avut loc în perioada 2015-2017 pe drumul spre Floreşti, în zona de acces spre Metro.

IPJ  arată că s-a solicitat modificarea accesului în/din incinta magazinului prin anularea virajului la stânga, accesul dinspre Cluj-Napoca-Floreşti urmând a fi realizat prin întoarcere la sensul giratoriu de la reprezentanţa auto “Autotransilvania”, ieşirea dinspre parcarea Metro spre Floreşti urmând a fi realizată pe breteaua de întoarcere din zona Vivo (Polus)”. Se reiterează introducerea butonului cu semafor pentru pietoni. IPJ Cluj specifică că soluţia propusă a fost acceptată de părţile participante, costul refacerii semforizării intrând în sarcina Metro, iar restricţionarea accesului urmând a fi făcută de CNAIR – DRDP Cluj.

Vocea Clujului a declanșat o amplă investigație media, asupra situatiei de trafic de pe E60. pe raza comunei Florești.

 Leave a Comment