E sigla TVR sau a site-ului Ziar de Cluj ?

alexa

Am urmarit  cu satisfactie parte din clipul de pe youtube, Alexa-Criste si am citit cu nerabdare articolul lui Liviu Alexa de pe Ziar de Cluj, dar discutia de 55 minute Alexa- Criste nu am putut sa o urmaresc pana la capat, din cauza enterocolitei care m-a obligat sa votez si eu cu cine pot. In situatia de fata, cu Iorga.

Deci, articolul de fata, tot din cauza enterocolitei, cu etiologie necunoscuta, va fi un articol scris intre doua vizite la baie, sa ma scuze cititorii.

Nu cumva sa va ganditi ca articolul se vrea un test de paternitate. Deoarece Ziar de Cluj este un site a candidatului Alexa Liviu, iar TVR este publica, deci este a tuturor. Vedeti pe factura de la Electrica, luna de luna. Deci si a mea, desi nu ma invita nici dracul acolo, de frica sa nu scap vreo intrebare incomoda. Nicidecum a lui Dinu Criste, a lui Horia Sulea, sau a lui Alexa Liviu.

tvr

Tvr Cluj in dreapta jos !

 

Ceea ce imi creeaza un orgasm aproape cosmic, ca sa folosesc un termen MISA( apropiat unuia din cuplul Alexa-Criste),  este faptul ca ambii candidati sunt oameni din presa, curati, care nu au fost slugile nimanui. Liberi si independenti, fara sustinerea nimanui. Poate morala, eventual a PSD-ului. Un partid la randul lui, curat.

Intre timp, echipa de campanie a lui Horia Sulea si Julien  Munteanu,(care era sa imi fie cumnat!) sta la semafoarele rosii de pe E60, fara sa vada ca trend-ul national e galben.  Astenia de primavara, ce sa faci.

De fapt, ieri am iesit sa imi plimb cainele. Latra rar si numai cand trebuie. In jurul lui, erau vreo doi bichoni, care se bagau in seama. Cainele meu nici macar n-a marait. Ii era lene si prada neinsemnata. Se uita mirat la cei doi catei, care pana la urma au ajuns sa se maraie intre ei.

Ce nu pricep nici eu nici cainele meu, este de ce clipul de pe youtube, postat pe site-ul lui Alexa, are sigla TVR Cluj. Ma gandesc ca poate i-a vandut site-ul lui Dinu Criste, doar si eu vreau sa-l vand pe-al meu. Poate-l cumpara Aurelia Cristea, sa ramana in familie (sic!, e coincidenta de nume). Ca de cand cu enterocolita, mi-a trecut cheful sa ma fac primar. Ne calcam pe picioare deja, astia din presa clujeana. Vrem la Primarie toti ! Deja sunt deshidradat si simt nevoia de inca un Jack, am inteles ca taie greata. Daca mai candideaza si Novacescu, atunci sa te tii…

Cum va fi un duel Novacescu- Boc ? Asta e doar un zvon, dar mai poti crede ceva ?

Pana la urma, ramane intrebarea : Exista un parteneriat Ziar de Cluj – TVR, din moment ce sigla TVR apare pe clipul video al inegalabilului Alexa ?

Eu sincer, nu cred. Dacat sa continui sa fac politica din asta somesana, mai bine ma integrez in absolut. Voi incheia, deoarece enterocolita progreseaza. Sa caut un doctor ?

Pai avem candidat si un doctor, dar cu alta specialitate. Om serios, prevazator, doctorul, pe care il stimez sincer, a ales pneumoftiziologia, probabil de frica sa nu ramana dupa 5 iunie 2016 fara aer.

Cu cine votez ? Deocamdata cu Iorga si mai iau un gat de Jack. Daca o tin asa, de vineri, stie naiba ce va fi pana luni.

Weekend placut candidatilor !

N.R. Sper ca domnii candidati au prins ca e pamflet. Am o teama morbida de politicieni si mai nou de tehnocratii independenti,  de aia am precizat. O prietena doctorita imi spune ca enterocolita poate fi vegetativa, din cauza anxietatii profunde generalizate, provocate de candidatii independenti. Mai iau un Jack, poate ajuta !

Pa !

A consemnat Horia-Eugen Cristea