După 10 ani din nou Stop Boc !

Cu mine nu îți merge, omule ! Ai venit din 2004 și de atunci nu faci decât declaratii despre un Cluj-Napoca pe care nu îl înțelegi.

Ce iti spuneam in 2010 iti reconfirm, uite ce scria Șoica atunci  :

Un clujean, inginer de calculatoare, a tinut sa ii dea cadou lui Emil Boc un tricou pe care a inscriptionat mesajul „Stop Boc!”. Horia Eugen Cristea ii cere premierului sa isi dea demisia, pentru ca a facut destul rau tarii.

Consider ca este necesar ca acest domn sa plece, cat mai curand pentru binele crestinesc al romanilor. Pentru ca suntem, intr-un moment de iertare, il iertam cu conditia sa plece. In caz contrar il vom obliga sa plece datorita modului in care a guvernat Romania, in care a generat un genocid cultural, economic si a generat emigrari in masa. A facut ce nu a facut nimeni in Romania in 20 de ani. A distrus o tara. Punct!„, a spus Horia Eugen Cristea.

As vrea sa ii dau acest tricou, poate ca il sensibilizez, desi nu cred. Dar poate totusi ma gandesc ca e clujean, poate ca vede ca e de la un alt clujean, desi, de fapt, Boc nu e clujean. Eu sunt clujean, iar el este nascut la Rachitele„, a mai spus protestatarul.

Sincer sa fiu energiile dansului nu imi fac placere. Ca arata, vreau sa ii daruiesc tricoul printr-un consilier sau printr-un bodyguard, pentru ca vad ca are foarte multi„, a mai spus Cristea.

Inginerul de calculatoare il acuza pe Boc ca a distrus firmele romanesti si a deschis larg portile pentru cele straine. „Eu sunt inginer de calculator, adica unul din romanii, pe care domnul Boc prin politicile sale macro-economice de o inteligenta aparte, ii obliga sa lucreze pentru strainatate. Ii multumim din inima! Pe vremuri multumeam din inima partidului, poate ca trebuie sa reluam scena. Vedeti ca istoria se repeta, dar trebuie sa fim atenti si cum se repeta„, a mai spus Cristea.

 

In scena si-au facut aparitia rapid ofiterii SPP care l-au „sfatuit” pe protestatar ca e mai bine sa isi ascunda tricoul si sa plece. Jandarmii l-au legitimat si dupa un schimb de replici cu acestia Horia Eugen Cristea a plecat din Piata Avram Iancu.

————-

Dai declarații în care îndrăznești să ne spui nouă, floreștenilor, pe unde să circulăm. Du-te domnule la Răchițele și dă acolo declarații. Nu mă fă să încep să dau din casă de pe vremea când îți spuneam în față la catedrala ortodoxă din fața operei Stop Boc !

Nici când mi-ai trimis un ofiter de politie de la 2 si 15, acasă pe Stejarului, în Florești. Am un doctor martor la toată tărășenia. Modul în care te plângeai că ai primit mail de la mine, mai iți amintești ?

Ti-am spus prin omul caruia ii era rusine de ce face că nu iti voi da raportul niciodata, ca daca este sa il dau cuiva, il dau fostului Presedinte Basescu si inca unui om din România. Stii tu bine cine. La restaurantul de lângă cimitir. Erai mare prim ministru.

Vezi-ti mă de Cluj-Napoca că ti-a iesit totul ca si cu Patinoarul din Gheorghieni de pe vremea RADP.

Apropos, n-a deschis nimeni dosarul Cora, sau retrocedările din Cluj-Napoca. Mai ai ceva timp să ne minți frumos, Emile.

Mai vezi cu linia dublă la trenuri. Să nu se intalneasca ramele in fir curent. Poti sa ii spui domnului Surubaru sa iti traduca, daca nu intelegi.

Mai tii minte teza cu alternanța puterii a lui Ion Aurel Stoica ? Hai pa, că și reclama negativă tot reclamă e !

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Oare de ce Mișcarea Patriotilor Români provoacă asemenea frisoane?

Iată adevărul spus de un politician român de top, Viorel Cataramă : Încă din luna...

Închide