Dumnezeu și vrăbiuțele roșii de la AJOFM nu mai dau numere pentru someri după 13:40 !

 

Dumnezeu nu mai da numere pentru someri, iar absolvenții nu pot lua numere pentru a se anunța ca persoană în căutarea unui loc de muncă.Avem nevoie de oameni pe piata fortei de munca, 4 milioane, pe care AJOFM îi trimite la 13:40 acasă, când programul e până la 14 ? Vrăbiuțele au terminat chiar toate numerele ?

Cine mai are interes ca aceștia să lucreze ?

Otilia Niste, director executiv, l-a dat in gât pe Daniel Don, legat de soferul d-nei Aurelia Cristea, iar relatiile sale cu deputatul Horia Nasra au fost dezvoltate de Gazeta de Cluj.

Ana Maria Chiciudean, director executiv adjunct AJOFM Cluj,  împreună cu soţul ei Remus au adunat o ”mică avere” de sute de milioane de lei, doar într-un singur an.

Duduia de la AJOFM a reuşti să câştige, fără a lua în calcul salariul de la AJOFM sau bursa de la UBB, unde este angajat şi soţul ei, nu mai puţin de 18.300 de lei pe lună. Adică un total de 2,1 miliarde de lei vechi.

La Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă era remunterată ca angajat doar cu 181 de lei. Aparent sumele exorbitante menţionate mai spus erau de pre proiectul Skills, obţinut de la Uniunea  Europeană şi cercetat la sânge acum de către DNA.

Păi să nu ne mai mirăm atunci când UE spune că alocă fonduri pentru piaţa muncii din România, iar la omul de rând nu ajunge nimic, arată Remus Chiciudean a câştigat şi el câteva sume de la AJOFM, AJPIS şi ITM şi un proiect POSDRU. Un total de peste 90.000 lei(în 2015), la care se adaugă încă 2.053 lei bani de la UBB, el fiind cadru universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative ale Comunicării. Însă nu a reuşit să întreacă veniturile soţiei care a câştigat dumnezeieşte banii ce astăzi îi permit să jignescă o simplă funcţionară din cadrul AJOFM Cluj.

 

ANOFM Bucuresti are o conducere numita de Sorin Grindeanu, mama pupilei lui Liviu Dragnea, Catalina Stefanescu, parlamentar de Teleorman, la numai 24 de ani.

Ne gândim că Clujul este prea departe de Teleorman și București, deci nimeni nu va avea nici un stres că la Cluj, a-ți lua număr de ordine devine o aventură demnă de Kafka.

Urmariti o investigatie marca Nasul. TV

 

Vrăbiile roșii din Romania. Azi, interviu cu o "deschisă"

Ora de vegheVrăbiile roșii din România. Azi, interviu cu o "deschisă"Cu Adrian Sturdza, jurnalist la Epoch Times România

Publicată de Nicoleta Savin pe Luni, 4 februarie 2019

 Leave a Comment