Duminică, la „Sănătatea în bucate”, Ilie dumitrescu nu stă în bucătărie, la cratiță, ci preferă restaurantele • fotbalistul este invitatul special al lui Marius Tudosiei, la ediţia de Paşte a emisiunii

Cuptorul nu prea funcţioneză la mine acasă. La restaurant, cu meniul în faţă, ma descurc cel mai bine”, recunoaşte Ilie Dumitrescu in ediţia din duminica Paștelui a emisiunii „Sănătatea în bucate” .

De gătit, internationalul român spune că a gătit o singură dată, şi atunci ceva foarte uşor, dar sofisticatCe am gătit eu odată…am luat andive, brânză cu mucegai, am pus puţin ulei de măsline, oţet balsamic şi nucă deasupra şi am servit cu vin alb. Am fost foarte surprins că ştiu şi eu să pregătesc ceva”, povesteşte amuzat Dumitrescu.

Cât despre felurile sale preferate de mâncare, ele aparţin în special bucătăriei franţuzeşti, spaniole sau japoneze. Pot să spun că cea mai sofisticată mâncare o găseşti în Franţa. Dar fructele de mare, spre exemplu, cel mai mult îmi plac în Spania. Pot să spun că sunt fan scoici în sos de vin alb, cu puţin usturoi. Merg foarte mult şi la restaurantele japoneze pentru că imi place foarte mult şi peştele crud.”

Alături de Marius Tudosiei, Ilie Dumitrescu a gătit, de Pașticarpaccio di spigola cu rucola şi trufe, dorada în crustă de sare, iar ca desert o delicioasă tartă cu fructe de pădure.

O ediţie „Sănătatea în bucate” ce nu trebuie ratată, duminică, de la ora 12.30, pe Digi24.

 

Subscribe To Our Newsletter

Uniunea Scriitorilor din România Filiala Cluj în colaborare cu Societatea Culturală Lucian Blaga Cluj, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj şi Filiala Transilvania a ICR anunţă Evenimentele din 17-18 mai 2013

Festivalul Internaţional Lucian Blaga ediţia a 23-a Reuniunea de primăvară-vară a scriitorilor Salonul de primăvară...

Închide