Dragnea sau Ponta, aceeași Mărie…

 

Acest articol are ca și scop Deșteptarea Nației.

Pro România și PSD sunt la fel. Aceeași mamă, același tată. Dan Ioan Popescu. Deci gruparea de servicii este IL Capo.

Split PSD este o operațiune condusă de Gruparea Năstase – Dan Ioan Popescu. Aceasta a numit primii doi prim miniștri ai României, pe Grindeanu și Tudose. Dragnea e scos din cărți pe moment, nu mai vrea alte eșecuri, dar are probleme cu procurorii americani.

Intre 2000 si 2004, Dan Ioan Popescu a fost ministru al Industriilor in guvernul social-democrat condus de Adrian Nastase.

In 2006, fostul procuror general Ilie Botos a cerut Comisiei de control al averilor din ICCJ cercetarea declaratiilor de avere ale lui Dan Ioan Popescu si ale sotiei sale, la sesizarea Centrului de Resurse Juridice. Comisia a stabilit atunci ca sotii Elena si Dan Ioan Popescu nu justifica legalitatea unor bunuri dobandite, in valoare de 4,6 milioane lei. In decembrie 2014, Curtea de Apel Bucuresti a decis confiscare a sumei de aproximativ 890.000 lei de la fostul ministru si de la sotia acestuia.

Dupa iesirea din politica, Dan Ioan Popescu a continuat sa fie un jucator influent pe piata energiei, mai ales in ce priveste contractele cu statul sau cu companii de stat. Potrivit unor date transmise de Hidroelectrica,  in perioada 2009-20012, Institutul de Studii si Proiectari Hidroenergetice – ISPH SA, firma controlata de fostul ministru al Dan Ioan Popescu, a incheiat contacte cu Hidroelectrica in valoare de aproape 130 de milioane de lei. In 2013, Hotnews a scris ca Hidroelectrica semnase cel putin 48 de contracte cu ISPH, prin incredintare directa, fara publicare prealabila a unui anunt de participare.

Albirea se va produce până la inversarea raportului de forțe PSD -Pro România.

Poza : cotidianul.ro

 

Florești, România : Prioritatea zero, copiii

  S-a demarat executia reamenajarii si dotarii cu obiecte de joaca pentru cei mici a...

Închide