Dragnea jigneste partenerii externi : „Ar trebui să-și asume partenerii noștri străini că au susținut acest stat paralel, ba chiar l-au finanțat”

 

Te somez, ca cetatean roman, Liviu Dragnea sa aduci probe pentru afirmatia cum ca : „Ar trebui să-și asume partenerii noștri străini că au susținut acest stat paralel, ba chiar l-au finanțat.” Nu ne jucam cu vorbele, stimabile, nici cu Romania.

Adu dovezile de finantare, nominalizeaza partenerii externi care au finantat structura Stat Paralel. Nominalizeaza explicit notiunea de Stat Paralel, prin nominalizarea explicita si exacta a factorilor de putere din institutiile Statului Paralel, inclusiv presa.

Afirmatia este grava, de amestec in treburile interne ale Romaniei. Cer CSAT sa analizeze cu extrema responsabilitate afirmatia. Sa se intreprinda de urgenta masuri, in cazul in care se dovedeste adevarata,

Sa se dispuna masuri in oglinda, in cazul afirmatia este una politica si duce la destabilizarea Romaniei si a parcursului transatlantic si european.

Solicit ca Liviu Dragnea sa nu tainuiasca aceste aspecte de o gravitate deosebita, dovedind participatie improprie.

„Cât suntem încă pe pace, eu vă spun bine-ati venit…!”

Cred că, unora dintre voi, li s-a întunecat uzul ratiunii. De abia mi-am plâns in...

Închide