Dragnea – CONDAMNAT DEFINITIV – Va ramane presedinte al PSD?

UPDATE, 16:48 – Dragnea NU demisioneaza. De teama clanului Firea/Pandele, majoritatea membrilor Biroului Permanent al  PSD s-a rugat de Dragnea sa ramana la conducerea partidului. Ceea ce ne face sa ne intrebam, cat de toxic este cuplul Firea-Pandele incat cel mai mare partid din Romania prefera sa aiba la conducere un condamnat penal definitiv decat sa-l vada pe baronul de Voluntari si consoarta la sefie? Mai mult, ne intrebam, daca Firea nu e buna de sef de partid si e respinsa chiar de ai ei, din partid, atunci cum poate fi buna de primar al Capitalei?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casație și Justiției în dosarul”Referendumul”.

Avand in vedere ca statutul PSD prevede demiterea DOAR in cazul sentintelor cu executare, se pune intrebarea: Ce va face PSD? Il vor demite pe Dragnea de la presedintia partidului?

Intrebari suplimentare: Isi va da Dragnea demisia? Se va declansa o batalie in interiorul PSD pentru preluarea partidului? Cine va intra in batalie? Va incerca familia Firea-Pandele sa preia controlul total al PSD pentru a-l transforma in feuda personala? Cine va avea curajul de a se opune? Va avea cineva curajul de a se opune? Va deveni PSD feluda lui Pandele sau a colegului lui Mihai Viteazu – a.k.a Valeriu Zgonea?

Intrebari, intrebari, intrebari. Vom reveni cu amanunte pe masura ce se deruleaza evenimentele.

Oricu, urmeaza zile fierbinti la PSD