Dragnea comite prima eroare „fatală”, LCK a învins detașat.

Stelian Tanase arată pe blogul său :

Ideea e simplă. LCK nu trebuie cu nici un chip să acceadă la funcția de procuror șef al UE! De ce? Pentru că niște tovi de la București s-au înfipt prea tare în cașcaval si au șmanglit din fondurile europene. Acum se feresc ca dracu de tămîie să fie cineva acolo care le știe năravurile și moravurile. Știe, pe scurt, că mint și fură de sting. Un exemplu simplu – în care este implicat chiar marele mahăr în persoană – este Tel Drum. Dosarul e deja deschis de OLAF. Pe tema asta Dragnea are dureri mari de cap. Ca să nu zic că are coșmaruri. Pe bruxelezi nu poate să îi cumpere si nici să-i șantajeze ca la București.

Sefa DNA este nomina odiosa! De ani de zile îi urmăreste pe respectivi pentru hoții, tîlhării, delapidări, spălare de bani, abuzuri, falsuri în acte, fals intelectual. Tot ce vrei. Este motivul pentru care au decretat că acest cap trebuie să cadă si au scos-o pe LCK de la șefia DNA. Au crezut atunci că victoria lor este deplină. Și-au salvat averile furate, carierele, libertatea! Și iată, din nefericire pentru ei, a apărut această posibilitate care i-a umplut de oroare. Coșmarul nu s-a terminat, abia începe. Mobilizarea este generală și rapidă. Episodul cu tova Florea este de mizilic, nu se vor lăsa cu una cu doua. Dacă LCK se încăpățînează să candideze, urmează alte necazuri si noi ambuscade. Deocamdată este acuzată, să vedem ce urmează.

Părerea mea este că aceste persecuții nu fac decit să îi mărească șansele să ia postul. Ii conferă fostei șefe DNA o aura eroică, deși nimeni nu e sfînt în povestea asta. Fiecare cu păcatele sale. Dar așa au căzut zarurile. In jocurile de imagine care s-au declanșat odată cu manevrele de a o demite de la șefia DNA, LCK a învins detașat. Sprijinul internațional pe care a știut să și-l atragă arată clar acest lucru. Ea se găsește pe partea bună a istoriei. Rolurile de personaje negative sunt asumate de Dragnea&Gang.

Cine nu-l cunoaște pe Vasile Dâncu

  Născut la 25 noiembrie 1961 în satul Runcu-Salvei din Bistriţa Năsăud, Vasile Dâncu nu sufla...

Închide