Domnule Pivariu, astept sa-mi spuneti ce stiți de asta !

Domnule vice, văd că vă plac camerele de supraveghere. Nu puneti una să vedem cum are loc transbordarea gunoaielor ?

Bogdan Pivariu, președintele PNL Floresti: „Propun si susțin soluții pentru transformarea comunei Floreşti dintr-o zonã cunoscutã pentru probleme, depozitele ilegale de deşeuri şi provocãrile sale, într-un loc care sã devinã pas cu pas o comunitate.”

Propun si susțin soluții pentru transformarea comunei Floreşti dintr-o zonã cunoscutã pentru probleme, depozitele ilegale de deşeuri şi provocãrile sale, într-un loc care sã devinã pas cu pas o comunitate.
Pentru şedința Consiliului Local am inițiat un proiect de amenajare a unei zone pe malul Someşului, care sã devinã un mic loc de promenadã, relaxare şi prilej de petrecut momente plãcute. De la alei la loc de joacã sau instalare de mobilier urban.
În acest caz, orice investiție ar fi fãcutã, as continua sa insist asupra instalarii si monitorizării unei astfel de zone cu camere de supraveghere pentru binele nostru al tuturor, dar si pentru ca trebuie luate toate masurile pentru ca investitiile in comunitate sa fie protejate.
Ma bazez pe fiecare dintre dumneavoastrã.
#FlorestiEacasa
#neconstruimimpreunaviitorul

Realitatea : Vocea Clujului a descoperit din 3 iunie parcarea din stanga cimitirului de masini. De aici, Media9 ne arată :

Din 2 iunie, deșeurile menajere din Florești le ridică asocierea AVE Bihor – RDE Harghita. Stația de betoane părăsite folosește și de parcare pentru mașinile celor două companii.

Am intrat pe platformă și am vorbit cu paznicul. “Aici facem transferul, da. Nu aveți voie să fotografiați”, mi-a spus. Am cerut să vorbesc cu coordonatorul, care s-a prezentat Balazsi Arnold. El este angajat al RDE Harghita. “Facem transferul aici, iar deșeurile sunt transportate la Eco Oradea și Odorheiu Secuiesc, pe platforma Ceken D. Rampa este în curs de autorizare”, a spus Balazsi, care mi l-a dat la telefon pe șeful său, Körösfőy Sándor. “Suntem în curs de autorizare la Mediu. Vom face în perioada următoare mai multe comunicări și o conferință de presă”, a spus Körösfőy. El este fondatorul asociației ecologice Floarea de Colț și, într-un articol de anul trecut din Adevărul, spunea că este decis să revoluționeze modul în care se face colectarea selectivă în România.

Investigatie : Lespuc

Foto: Lespuc

N. r. Să nu mă amenințe nimeni că mă dă în judecată, să o facă, ce naiba !

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Sfârșitul politic al găștii lui Ludovic Orban de la Palatul Victoria !

Constat că este a nu știu câta ară când premierul României îndeamnă la nerespectarea deciziilor...

Închide