Domnule Dâncu, există viată după moarte ? Dar pe Marte ?

 

Am citit ieri trei interviuri extrem de interesante pe Ziar de Cluj, luate de Liviu Alexa. Vasile Dancu era intrebat :

Fiindca personalitatea domnului Dancu e covarsitoare, detinand simultan alfa si omega in ale politicii, iar prieteniile sale sunt efectiv importante, am citit cu religiozitate interviurile, le-am pus in rame frumoase, pe care le am dinainte de 1989.

Recunosc ca Liviu Alexa a scris  in nota obisnuita care ii caracterizeaza relatia cu Vasile Dâncu. Cum un site ca Vocea Clujului nu are acces la o personalitate ca Domnul Vasile Dâncu, ne dorim sa il intrebam si noi, pământenii redactiei, adică eu :

  • Ce crede despre Domnul Dragnea după ce acesta  a ras-o pe Kovesi si pe Coldea mai devreme si se pregateste declarativ de suspendarea Presedintelui.
  • Ce crede, există viață după moarte ?
  • Ce crede, există viată pe Marte ?

Deasemenea, deoarece nu cred că voi primi un raspuns, neinvocand 544/2001, voi merge pe mana lui Liviu Alexa si imi voi face o imputernicire prin care sa imi permit sa stau pe picioarele mele la Notarul Cristi Feurdean. O gonartroza rebelă m-a impiedicat pana acum.

Notarul implicat in viata crestina, spre deosebire de alte publicatii onorabile ale Clujului academic, mananca efectiv din ce lucreaza si mai da si la altii, reprezentand o alta personalitate, de data asta apolitica, amintita de publicatia Ziar de Cluj.

Ziar de Cluj a devenit simbolul luptei anticoruptie la Cluj-Napoca, alaturi de NCN, prin vocea lui Emanuel Ungureanu, un abonat fidel al redactiei, mediatizat in forta in ultimul an. Prezenta lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 dă o notă de credibilitate sporită echipei, formată cred pe criterii anticorupție.

 Leave a Comment