Domnule Boc, raspundeti clar : Meze sau Șulea ?

Daniel Meze declară pe pagina sa de facebook :

„Florestiul si Cluj-Napoca trebuie sa se dezvolte impreuna !”, in Manifest pentru Floresti, ziar in care apare alaturi de Emil Boc in fotografie.

„Actualul primar de Florești declară apăsat că el va fi candidatul PNL la Primărie anul viitor. Așa va fi oare?

Horia Șulea, încă primarul Floreștiului, a declarat la o emisiune că sunt tensiuni interne în PNL Cluj vis a vis de candidatura sa la Primărie, la alegerile locale din primăvara anului viitor. Șulea se plânge de problemele pe care le are cu persoane din fruntea județului, care culmea, este condus de tot PNL. „Eroic și melodramatic”, actualul primar se declară „obligat” să candideze la Primărie anul viitor.

Câteva comentarii:

1. PNL nu va susține ca și candidat un om cu grave probleme penale, trimis în judecată pentru fapte de corupție pentru care riscă între 2 și 7 ani de pușcărie.

2. PNL nu va merge pe mâna unui personaj care este în cădere liberă în toate sondajele care se fac, pentru că lumea nu-i mai suportă gradul de incompetență la care a dus administrarea acestei localități.

3. Tensiunile din PNL vor atinge cota maximă în ianuarie-februarie când sondajele de opinie îl vor arăta fără nicio șansă să mai câștige alegerile în Florești.

4. PNL va merge în Florești pe o echipă nouă, dinamică și cu viziune, gata să ducă această localitate la un alt nivel de dezvoltare. Un nivel superior care să nu mai reprezinte o problemă pentru municipiul Cluj-Napoca.

5. Horia Șulea se simte eventual „obligat” să candideze din partea unei camarile care foarte probabil „l-a folosit” să-și facă jocurile imobiliare. Șulea s-a simțit bine fiind „folosit”, dar acum se vede inconfortat și de aceste cercuri de interese.

6. Nu în ultimul rând edilul promite că va face și va drege în perioada următoare: parcări, lărgiri de drumuri de acces (Someșului, Urușagului, Dumitru Mocanu) prin exproprieri (exact așa cum recomandam în mai multe postări), cu alte cuvinte că va „îngrășa porcul în ajun”. Oare se vor lăsa păcăliți floreștenii ca și în 2016 și vor ma pune odată ștampila pe el? Foarte slabe șanse.”

Prezent la bookfest, Emil Boc s-a afișat cu o carte primită de la Daniel Meze.

Daniel Meze:„Am avut placerea sa ii ofer cartea mea de interviuri si editoriale: “Rotisorul politic”, primarului Emil Boc. I-am scris in dedicatie ca il apreciez pentru tot ce a facut bun pentru Romania & Cluj-Napoca in speranta ca vom face lucruri la fel de bune si pentru Floresti”

 

Daniel Meze a fost membru in partidul Miscarea Populara fondat de Basescu. Deci, mai aproape pare de Daniel Meze, decat de Horia Sulea. Desi, Boc este coleg de partid cu primarul din Floresti.

Politica e o chestie grea. Tocmai Emil Boc sa fie calul troian din interiorul PNL ?

Ludovic Orban nu acceptă PMP in guvern, ceea ce spune multe. Iar despre Meze nu stim decat ca este sprijinit de un ONG.

Domnule Boc, raspundeti clar : Meze sau Șulea ?

 

Foto : clujcapitala.ro

Text : Facebook, pagina Daniel Meze

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Scroll Up

Simona Halep, cetatean de onoare la Cluj-Napoca!

  Simona Halep va fi cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca! Ma bucur foarte mult ca...

Închide