Dogareii nu au putut confisca Miscarea de la Cluj

romania1

Solicit in mod oficial Ambasadei USA monitorizarea evenimentelor de la Cluj, in contextul prezentei Rusiei la granita estica, al unui razboi media fara precedent – spuneam pe contul de facebook.

„Ultimele zile au fost atât dinamice, cât şi foarte emoţionante. Transmitem din nou condoleanţe pentru decesele tragice din data de 30 octombrie şi din zilele care au urmat. Aplaudăm exercitarea paşnică a libertăţii de exprimare şi întrunire şi îi încurajăm pe toţi românii să rămână implicaţi în procesul civic. Statele Unite ale Americii şi România sunt aliaţi care au un parteneriat strategic puternic şi plin de energie. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu preşedintele Iohannis, prim-ministrul interimar, Sorin Cîmpeanu, şi cu guvernul interimar în domeniile prioritare comune. În definitiv, relaţia SUA-România este puternică datorită valorilor noastre democratice comune, angajamentului nostru faţă de securitatea colectivă a cetăţenilor noştri şi dorinţa noastră de a asigura prosperitatea comună a ambelor noastre ţări.” -ambasadorul USA.

La Cluj-Napoca, manipularea chiar nu tine. Oamenii s-au trezit ca in spatele miscarii, curata initial, a aparut un psiholog de la Timisoara, Bogdan Budai, care afirma ca presa nu e libera, si un fost TSD-ist, Robin Molnar. Dar nici chiar toata presa nu e cumparata. Acum 2 zile, fete noi, triunghiulare, asemanatoare cu cele rusesti. Ai un fior neplacut pe sira spinarii cand ii pui sa cante imnul national si nu vor, sau nu…pot.

Unul cu masca de la Anonymus are accent mai degraba unguresc decat american, desi face referiri la Another Brick in the Wall.Gruparea Anonymous a devenit cunoscuta dupa ce a lansat mai multe atacuri informatice impotriva site-urilor unor firme de securitate, organizatii sau agentii guvernamentale din intreaga lume.

Statuia lui Anonymus se afla in curtea Castelului Vajdahunyad din Budapesta. Statuia este din bronz si reprezinta un calugar cu fata acoperita de gluga. Statuia a fost realizata de Miklós Ligeti in 1903. Gallus Anonymus este numele atribuit autorului necunoscut a cronicii maghiare Gesta Hungarorum (Faptele ungurilor). Cronica a fost scrisa pe la 1200 pe baza unor izvoare anterioare. Anonymus, cleric format in Franta (Universitatea din Paris) s-a preocupat de istoria din cantec, de toponimele localitatilor. Locul de nastere este necunoscut, fiind emise mai multe teorii. In anii 1173-1196 a fost notarul regelui Béla al III-lea al Ungariei. Asta ca sa intelegeti.

„In Piata Universitatii, DOGAREII l-au inconjurat pe presedintele Iohannis ca sa-l huiduie. Jandarmii au refuzat sa-i izoleze pe turbulenti…spune Ondine Ghergut, senior editor la Romania Libera pe facebook

„Da, DOGAREII sunt platiti. Pe la ora 16.00, vreo doi colorati din Unirii se indemnau sa-si cheme cunoscutii la proteste ptr ca primesc „un milion sapte sute, tigari si o masa la restaurant”

La sediul PSD a fost o intrunire de taina in urma cu 3 zile, la care au participat dogarei, inclusiv Racanelul rusilor, plus niste revolutionari de-ai lui Iliescu, specializati in violente si manipulari. S-au repliat repede si acum ataca dur #corutiaucide

La Cluj-Napoca, se fac harti. De tot felul. La comanda, unele. Ar fi interesant de cunoscut cine finanteaza miscarile fabricate acum 3 zile in laboratoarele PSD. Si daca pe langa hartile cu structura pe partide a mitingurilor, nu exista harti in care Transilvania sa apara separat ! Sau macar revendicari blocate de subsemnatul, cu continut separatist.

Lucru pentru care am fost atacat de presa aservita psd.

Spre ce ii conduce Robin Molnar ?

Acesta face harti, cu Noua Dreapta, PNL, monarhisti, care deturneaza manifestul.

Care manifest ?

Nu sunt implicat politic, deși am fost membru TSD în liceu, pe la începutul anilor 2000, când am avut deosebita dezonoare de a-l cunoaște personal pe Haralambie Vochițoiu și Adrian Năstase.”- Robin Molnar pentru Actual de Cluj

Cine este Haralambie Vochitoiu ? De care Robin Molnar se simte dezonorat.

Site-ul Te ia DNA are un denunt pe numele acestuia :

„Traseist politic, dupa dusmanii care este pe filiera UTC-PS-PSM-PDRS-PSDR-PSD-PPDD-UNPR. Pentru ca este foarte cinstit, nici DNA, nici Politia, nici Justitia nu are ce sa-i faca. Bravo Senatoare, da cu sapa-n ei, ca tu stii cum trebuie manevrat cu fondurile.”

http://www.revista22.ro/articol.php?id=14121 Cu cine ar merge PP-DD la alegeri: traseisti politici si afaceristi cu dosare pe rol http://cronicavj.ro/wp/?p=10350 Valea Jiului meritã mai mult decât un senator penal http://nou.zhd.ro/article/gre%C5%9Fit-%C5%9Fi-nu-vrea-s%C4%83-pl%C4%83teasc%C4%83-vochi%C5%A3oiu-mai-%C3%AEncearc%C4%83-o-dat%C4%83-s%C4%83-scape-de-sanc%C5%A3iunea-poli%C5%A3i%C5%9Ft A greşit şi nu vrea să plătească ! Vochiţoiu mai încearcă o dată să scape de sancţiunea poliţiştilor http://www.mobile.jvj.ro/?article=2988 Banii membrilor PSD Petrosani in buzunarele lui Vochitoiu http://zhd.ro/senatorul-vochitoiu-cercetat-de-dna-pentru-fraude-cu-fonduri-europene/ Senatorul Vochiţoiu cercetat de DNA pentru fraude cu fonduri europene http://cronicavj.ro/wp/?p=34682 Senatorul Vochitoiu cercetat de DNA pentru fraude cu fonduri europene https://ziaruldeinvestigatii.ro/blog/posts/una-din-firmele-controlate-de-senatorul-haralambie-vochitoiu-cautata-de-procurorii-dna-la-bani Una din firmele controlate de senatorul Haralambie Vochiţoiu, căutată de procurorii DNA la bani.”

Cat despre Adrian Nastase, nu doresc sa spun nici un cuvant.

Da, am deranjat, stiu. Nu s-au putut realiza interesele gruparilor Anonymus, nici a vechii fractiunii PSD la Cluj.

Poate ca scaderea numarului de participanti de la 3-4 mii la numai 200, sa va dea de gandit. Nu suntem prostii din 89, sper ca ati inteles. Nu putem fi folositi impotriva intereselor nationale !

Am venit pentru oamenii care au murit in Colectiv, nu pentru interesele dumneavoastra pentru putere, tovarasi !

 

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Irina Maxim, ma spulbera in ziarul de la Dej !

Diferenta intre investigatie si amatorism jurnalistic e mare. La o parte a presei din municipiul...

Închide