Doamna Dăncilă dă cu subsemnatul la Bruexelles, iar T.Toader la Innsbruck

Marți, 10 iulie 2018, la Bruxelles, doamna Dăncilă se intâlnește cu:

– Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și prim-vicepreședintele Frans Timmermans se întîlnesc cu Doamna României.

– Comisarul european pentru buget, Günther Oettinger.

– Comisarul european pentru agricultură, Phil Hogan.

-Comisar Corina Cretu

T. Toader, in zi cu noroc, 13 iulie se intalneste cu comisarul pentru justitie Vera Jourova. La Innsbruck.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, europarlamentarul Siegfried Mureşan, pe Facebook:

Aflu din programul președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că prim-ministrul Viorica Dăncilă merge marți în vizită oficială la Bruxelles. Trei lucruri:
– De ce nu ne informează prim-ministrul țării noastre de această vizită? Pe agenda Guvernului nu apare nimic! Lipsa aceasta de transparență arată un singur lucru: stie că vizita va fi un fiasco, știe că va fi trasă la răspundere și vrea ca presa din România să afle cât mai târziu de această vizită.
– În mai puțin de 6 luni, România va prelua Președinția Consiliului UE. În loc ca prim-ministrul Dăncilă să vorbească la Bruxelles despre prioritățile României pentru această președinție, ea va trebui să explice de ce coaliția PSD – ALDE votează legi prin care este slăbit actul justiției, iar corupții scapă de pedeapsă.
– Va încerca din nou să spună la Bruxelles că totul este în regulă în România, iar la întoarcere ne va spune că totul a fost bine la Bruxelles. Realitatea este: nimic nu este adevărat și nimeni nu o va crede. Nici la Bruxelles, nici în țară.
Cu 6 luni înainte să preluăm în premieră Președinția Uniunii Europene, România are nevoie de un prim-ministru care să ne reprezinte cu cinste la Bruxelles, nu care să meargă acolo pe furiș și cu coada între picioare, știind că trebuie să dea socoteală pentru atacurile la adresa justiției.
De aceea, spun: jos, Guvernul Dragnea – Dăncilă!Leave a Comment