DNA si CSM verifica unii judecatori clujeni

laura

DNA face curatenie generala. Laura Codruta Kovesi a sesizat CSM pentru abateri disciplinare ale judecatorilor clujeni.

Cine e judecatorul Lucian Buta,  ?  De ce e vizat ? Poate din cauza vechiului dosar Oprisan ? Sau Noaptes, SNCFR ? E singurul vizat ? Actioneaza de unul singur ?

Zilele urmatoare ne vor lamuri !

Cum apare in presa Domnul Judecator ? 

„Judecătorii clujeni au decis ieri: fostul prefect al judeţului Cluj, Călin Platon (51 de ani), se face vinovat de ucidere din culpă. Astfel, el a fost condamnat la un an şi 11 luni de închisoare cu suspendare pentru o infracţiune pentru care Codul Penal prevede detenţie de la doi la şapte ani. De asemenea, fostul prefect nu va putea conduce pe perioada de încercare de trei ani şi 11 luni. Sentinţa poate fi atacată cu recurs, dar niciuna dintre părţi nu şi-a arătat această intenţie. -adevarul”

În august 2010, Călin Platon a lovit o femeie şi pe copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni din cartierul clujean Grigorescu. Viaţa micuţului Raul, în vârstă de trei luni, nu a putut fi salvată, iar mama acestuia, Ioana Jakab (32 de ani), a rămas cu traume fizice şi psihice.

„Judecătorul Lucian Buta, care l-a scăpat de închisoare pe fostul prefect de Cluj Călin Platon, a considerat că închisoarea nu este potrivită pentru acesta, deşi Platon a fost cercetat pentru ucidere din culpă. Acelaşi judecător o condamnă pe clujeanca Irina Rogozan la două luni de închisoare pentru că a vrut să-şi amenajeze o baie! La câteva zile după sentinţă, femeia, care a fost acuzată de tulburare de posesie, a decedat. Halal justiţie! -Cotidianul”

„La închisoare este baie?”, a întrebat femeia, condamnată exact pentru acelaşi lucru. Femeia locuia într-o cameră la parterul unei case istorice din centrul Clujului, de pe strada Daicoviciu. Nu a avut niciodată baie, doar un spaţiu foarte mic, improvizat. În vârstă de 52 de ani ea suferea de numeroase boli, dar se spala în lighean.

Familia Pandrea, care o îngrijea pe aceasta, s-a oferit să o ajute să îşi amenajeze o baie. A apucat să facă o singură baie în noua cadă, deoarece femeia a decedat la scurt timp dupa ce s-au finalizat lucrările. Ultimele luni din viaţă şi le-a petrecut dând declaraţii şi răspunzând la acuzaţiile ce i se aduceau de către vecina ei, care susţine că spaţiul în care bătrâna şi-a amenajat baia îi aparţine.

Sunt curios daca domnul judecator nu va cere CSM-ului sa-i apere reputatia.

Ii acordam si dreptul la replica !

Subscribe To Our Newsletter