20/10/2020

Dinu Criste, nascut in aceeasi zi cu Jirinovski. Preotul vrea sa ne salveze !

dinu cristeob_4f51a8_jirinovski-vladimir02

Ambii  s-au nascut in data de 25 aprilie, ani diferiti. Profile astrale cu multe puncte comune. Cu aceasta ocazie, redactia Vocea Clujului ii ureaza domnului realizator TV – preot-candidat si om de afaceri Dinu Criste ” La multi ani ”  in avans.

Si domnului Jirinovschi, ca deh, suntem crestini. Dar nu cretini.

Relatia cu presa a lui Jirinovschi

Liderul partidului naţionalist rus, LDPR, Vladimir Jirinovski, s-a năpustit cu invective asupra unei jurnaliste. Asta pentru că l-a întrebat de sancţiunile impuse Rusiei din cauza evenimentelor din Crimeea.

Supărat, Jirinovski a cerut colegilor săi de partid să agreseze două jurnaliste care asistau la conferinţa de presă. Asta după ce una dintre jurnaliste i-a atras atenţia că este inadmisibil ceea ce face, mai ales că este gravidă.În replică, Jirinovski i-a cerut să plece acasă spunându-i că nu are ce căuta la lucru în situaţia sa. Mai mult, Vladimir Jirinovski a ameninţat-o că îşi va pierde serviciul.

Jirinovsci a mai afirmat ca va nimici toti romanii de la Chisinau la Bucuresti.

Pe o stradă din Moscova a fost dezvelit monumentul politicianului naționalist Vladimir Jirinovski. La ceremonia de dezvelire a fost chiar liderul Partidului Liberal Democrat de la Moscova.

Statuia din bronz a fost executată de sculptorul Zurab Tsereteli, prieten cu fostul primar al Moscovei, Iuriy Lujkov, contestat anterior pentru lucrările sale.

Liderii opoziției reale de la Moscova au rămas indignați de acest gest, deoarece la mai bine de un an de la asasinarea lui Boris Nemțov, aceștia nu pot obține permisiunea de a instala o placă comemorativă pe blocul unde a locuit politicianul.

Despre Dinu Criste, doar de bine. Este polivalent, cand este binecuvantat de Andreicut, cand dat afara din preotie daca ajunge primar. 

Ce este cert este ca mie incepe sa imi fie frica. Florestiul se afla intr-un grav pericol. Suntem acuzati de complicitate daca ” ramanem complici ” la deciziile gresite din ultimii 12 ani. Salvarea pare sa vina din partea omului providential, trimisul Domnului Dumnezeu pe pamant,(preotul) care se leapada de sutana preoteasca ca sa devina primar.

0000

Mare-i gradina ta Doamne Dumnezeule.

Ceea ce speram e ca Dinu Criste sa nu-si depuna candidatura in 23 aprilie, ziua in care un sfant al ortodoxiei a fost ucis prin taierea capului. Sfantul Gheorghe nu se fereste sa-si marturiseasca credinta in Hristos, motiv pentru care va fi intemnitat. Va fi supus la diverse chinuri: loviri cu sulita, tras pe roata, ingropat in var, lespezi de piatra puse pe piept, etc, dar nicio tortura nu l-a facut sa renunte la credinta sa.

Cei prezenti la aceste suferinte, uimiti de faptul ca Sfantul Gheorghe a ramas nevatamat si ca a inviat un mort, au renuntat la credinta pagana si au primit credinta in Hristos. Minunea invierii celui decedat, a convins-o si pe imparateasa Alexandra, sotia lui Diocletian, sa imbratiseze crestinismul.

Daca isi va depune sutana pentru a deveni primar, inseamna ca cele lumesti primeaza asupra spiritului si a credintei. Deoarece leapada preotia pentru bunurile efemere, lumesti.

Daca nu-si va depune candidatura, Dinu Criste va ramane preotul caruia ii poti impartasi greutatile sufletului, prin spovedanie. Daca va alege Primaria, si prin absurd ajunge primar, jertfa  Sf. Gheorghe pare de prisos.

In plus, nu cred ca preotul raspunde la 112. Preotia, Primaria. Televiziunea, afacerile cred ca ajung, ca sa mai si salveze 40.000 de oameni fara ca unii dintre ei sa-i ceara asta.

Si-l rog frumos sa nu ne mai sperie, unii suntem nevricosi.

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Cutremurator : 300.000 de lei datorii ale firmelor de administrare imobile florestene catre firma care ridica gunoaiele

Asociatile de proprietari au in general firme de administrare, care se ocupa cu plata cheltuieliilor...

Închide