Dictatura lui Dragnea varianta 2018 : Eu sunt Statul !

„Liviu Dragnea se crede Ceauşescu. Aşa cum pe Ceauşescu au vrut să îl îndepărteze ‘agenturili străine’, lui Dragnea i-a pus ochi răi ‘un om foarte celebru în lume’. Scenariul se repetă… -Eugen Tomac

Dictatura lui Dragnea  : Eu sunt Statul !

Liviu Dragnea traieste drama unui om bolnav. asemananatoare celor care traiesc tulburarile compulsiv-obsesive, pe un fond de personalitate structurat dizarmonic. Statul paralel sunt agenturile straine, care vor sa ii facă rău celui mai iubit fiu al poporului.

Ziua de marți, 21 de august, trebuia să fie ziua în care celebra adoptarea, în sfârșit, a Ordonanței de Urgență privind amnistia și grațierea, nu ziua în care s-a făcut de râs, anunțând că Soros a trimis patru oameni să-l asasineze. Problema este că a promis colegilor și sponsorilor că se va întâmpla și a ratat din nou. Așa că a dat vina pe Tăriceanu.

Dragnea va demara operatiune Blitzkrieg de preluare totală a puterii

Ce legătură are Ordonanța cu suspendarea? Are, pentru că planul, de o vreme încoace, este ca operațiunea de preluare totală a puterii să se facă în doi pași: OUG, urmată rapid de suspendare. Război-fulger! De ce? Pentru că dacă dau Ordonanța și nu înlocuiesc, imediat, toți șefii de instituții loiali președintelui și statului de drept, noua OUG ar putea avea soarta celei din ianuarie 2017. Va urma un contraatac din partea justiției, a serviciilor și a partnerilor strategici și nimeni nu le poate garanta că de data asta vor ieși învingători.

Diversiunea ruseasca de la frontierele de Stat

Avioanele de vânătoare britanice Typhoon, staţionate în România, au decolat miercuri dimineaţă după ce au interceptat două avioane de luptă ruseşti Su-30 Flanker deasupra Mării Negre, au informat Forţele Aeriene Regale britanice pe pagina sa oficială de Facebook. Se pare ca Putin si-a facut treaba. Dragnea a ratat in 21 august din nou.

Sfarsitul guvernului Dăncilă, o altă compulsie a manifestării puterii absolute

Cine își imagina că Dragnea va renunța la himera sa a fost naiv. Și-a reluat eforturile de a-i convinge pe Tudorel Toader, Carmen Dan și Viorica Dăncilă să și-o asume. Din păcate pentru el, unul sau chiar toți cei trei l-au refuzat. Întocmai ca acum o lună. Așa se explică inclusiv atacurile împotriva premierului, date prin intermediul lui Bogdan Chireac. A pus presiune pe ea, poate, poate va ceda, arată comisarul.ro

“Unde nu e minte, nici Dumnezeu nu cere! – Daniel Buda despre Dragnea

Unde nu e minte, nici Dumnezeu nu cere! Oare cât de departe mai poate merge nebunia...

Închide