Diagnoza rapida, profesionisti la Dacia-Renault pe Calea Turzii

Incerc sa termin reparatia unui Mitsubishi de o luna de zile. Turbosuflanta defecta, am auzit ca sunt noi la 1250 lei in Gilau. Ma duc si cumpar, mi se ofera un pret aproape egal cu una reconditionata.

Domnul Persa, director la Turbo’s Hoet,  e un manager echilibrat, care stie ce face, care vorbeste cu fiecare om, indiferent de imbracaminte, la fel. Un om serios. Ca atare, nu mi-e frica sa recomand firma si omul.

S.c. Turbo`s Hoet Romania S.r.l., Gilău, cu un personal specializat strict pe vanzari de turbosuflante si repararea lor. Nu fac montaje si nu diagnosticheaza masini, dar sunt extrem de prietenosi chiar si cu mine.

Service-urile din coltul blocului sunt de domeniul trecutului. Fushermeisteri, care se grabesc sa repare 5-6 masini simultan. Care iti lasa cabluri si furtune suspendate, care stiu tot si de fapt nimic. 

Nelutu Saralitchi, inginerul de la Renault, este o legenda vie

Nu stiu ce as putea spune despre un om care diagnosticheaza Mitsubishi inainte de a termina deschiderea comenzii de lucru. Sunt ca traznit, deoarece am umblat prin cateva service-uri deja, care mi-au spus ca e defecta turbina. E un om atat de bun, profesional si sufleteste, incat articolul de fata este extrem de „usor „, in raport cu greutatea inginerului de la Renault. Pasionat de cursele de masini, a facut specializari in Franta. Gratie faptului ca este un electronist de exceptie, Nelutu lucreaza la Renault, Dacia, Nissan. Din anii 90. Dar nu are frica sa diagnosticheze in 4 minute un Mitsubishi.

 

Asta inseamna service profesional. Iar aici, o nota bene pentru domnul Ovidiu Turcu, care si-a format o echipa adevarata. Un om care ar putea conduce orice, dar care nu apare in prim plan. Un om de o modestie care denota calibru si greutate. Daca Romania ar fi croita dupa modul in care isi gandeste afacerile, chiar am trai linistiti, daca nu chiar foarte bine. 

M-am simtit tot timpul important, echipa de la receptie fiind formata din tipi inteligenti, cu simtul umorului. 

La plecare, mi s-a spus sa dorm linistit, pentru ca se ocupa ei de tot. Da, e o alta lume, diferita complet de ce stiam eu pana acum. O lume in care fiecare client este important, fiecare masina este ingrijita. 

Despre asa ceva as dori sa scriu de acum incolo. Sa arat partea insorita a Romaniei. Deoarece exista.

 

 

 

Subscribe To Our Newsletter

M-am saturat de Romania !

150 de oameni au manifestat ieri la Cluj-Napoca. Totul, cu chin, deoarece azi nimeni nu...

Închide