Dezbatere publică buget : Trioul Tișe – Șulea – Boc au schimbat fața Floreștiului !

Ecouri după dezbaterea de ieri, cu o masivă prezență de susținere din partea domnului Alin Tișe și a membrilor Consiliului Județean, alti importanti membrii PNL, prezenți in vederea susținerii primarului Horia Șulea.

Acesta a menționat :

Țin să mulțumesc președintelui Consiliului Județean, Alin Tișe, vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj, Marius Mânzat, directorilor de companii subordonate CJ Cluj, precum și consilierilor județeni și locali care au fost prezenți.
Jos palaria in fata florestenilor care au fost in sala.
Sincere aprecieri celor care au avut rabdare si interes pentru a citi Proiectul de Buget si apoi pentru a adresa intrebari punctuale cu privire la acesta.
Sincer, ma asteptam la o prezenta mai numeroasa. Insa, vad ca unii sunt interesati de Floresti si manifesta spirit civic doar de la nivelul tastaturii, fiind panicati de o discutie deschisa, fata in fata.
Iar altii, marea majoritate, au incredere in echipa liberala floesteana, care, alaturi de echipa liberala de la municipiu si cu cea tot liberala de la Consiliul Judetean Cluj, gandesc, creioneaza si apoi pun in aplicare proiecte pentru a aduce un plus valoare florestenilor.

Iată înregistrarea ședinței, preluată de pe canalul youtube al Primăriei Florești :

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Majorete și dans modern – Cupa Gh. Șincai Florești

CUPA ȘCOLII „GHEORGHE ŞINCAI” FLOREŞTI CONCURS DE MAJORETE ŞI DANS MODERN EDIŢIA a VII-a 6...

Închide