Destul! M-am săturat de dublul vostru standard’

As spune ca si eu dupa 10 ani traiti in Germania !

A venit momentul in care sa ne ridicam din genunchi. Iar legat de Germania, Olanda, care au blocat intrarea României în Schengen, un mesaj clar legat de justitie. Ca si presedintelui roman de etnie germana Klaus Iohannis.

„Am un mesaj pentru Guy Verhofstadt și Manfred Weber, politicieni pe care credeam că-i cunosc, care își permit să dea ordine sistemului de justiție din România și cer suspendarea legilor din țara noastră doar pentru ca ei să-și bifeze proiectul politic de a o pune pe Laura Codruța Kovesi în fruntea EPPO.

‘Nu înțeleg ce vrea domnul președinte. Luând într-un registru serios, eu m-am săturat ca în România să discredităm instituții democratice și referendumul este una din el, iar apoi să ne văităm diverse partide sau coaliția de la guvernare nu respectă standarde democratice. Apropo de ordonanțele de urgență, domnul președinte ar trebui să consulte două decizii ale CCR, una din 99 și una din 2011, 70 și 76 parcă, care îi interzic domnului președinte să consulte populația pe teme care țin de modificarea Constituției. Avem o reglementare în Constituția României cu privire la regimul ordonanțelor de urgență ori a consulta populația referitor la acest regim înseamnă o consultare legislativă care nu este permisă de Constituție. Pentru că referendumul are doar rol consultativ.

Sper ca următorul Parlament European să nu vă mai găsească în poziții din care să vă manifestați în acest mod față de Europa deoarece voi sunteți cei care faceți cele mai mari deservicii acestui proiect!”, scrie Norica Nicolai.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of
Rareș Bogdan a părăsit la timp corabia. Realitatea TV în faliment ! Ca orice lucru „de furat” !

Political corect. Way of doing business ! Se pare că de la ziarist la politician...

Închide