Desteapta-te Anonimule autor de la site-ul floresti-gilau.ro, pana nu iti pui in cap Florestiul !

taurAud ca unii „ziaristi” nu mai au curaj sa semneze articolele. Sau le e frica de mobilizarea care are loc in Floresti ?  Sau odata dati afara, ca nu-si mai gasesc alt loc de munca ? Trebuie sa nu cunosti limba romana, ca sa nu vezi ca petitia vizeaza doua structuri ale Statului : Consiliul Local Floresti si Consiliul Judetean Cluj. N-are legatura cu primarul actual al Florestiului, sau cu Institutia Primarului. Decat daca nu vezi bine, si atunci te ajut cu bani de ochelari. Pe bune.

Organizatii de tip AA sau alcolicii anonimi isi protejeaza identitatea. Nu ziaristii care inca mai au oua. Drept cine te crezi sa dai tu lectii de morala florestenilor, cand tu nu ai nici macar curajul sa te semnezi, sfertodoctule ?

Stilul murdar in care folosesti termeni ca masturbatie, sau modul in care te rastesti la oameni pute de la o posta a articol comandat, puiule.

Iar pe mine, care semnez articolul, nu ma impresionezi nici tu, nici Boc. Tu spui sa punem mana la lucru. Ti-au convenit ilegalitatile comise la sedinta de CLC, subiect de proces in contentcios-administrativ ? Cand din banul public se dorea cumpararea unor case ? Ai fost acolo, pseudoziaristule ?

In rest, numai de bine. Parerea mea este sa citesti petitia inca o data. Poate da Dumnezeu si intelegi cui ii este adresata.

Dar cum stiu ca nu o sa intelegi, iti mai explic o data : Consiliului Local Floresti si Consiliului Judetean Cluj.

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Plangere penala pentru gunoaie si caini vagabonzi la Politia Floresti

Astazi, la orele 19: 30, floresteanul Horia-Eugen Cristea, jurnalist la Vocea Clujului a depus plangere...

Închide