Deșeurile din Florești vor fi duse la Oradea și Harghita. Floreștenii, datori cu 1 milion de euro la primarie !!!

Sperăm că se va da drumul la depozitul de deșeuri de la Cluj, chiar dacă acum sunt probleme cu autorizația de mediu și deșeurile vor fi duse acolo. Până atunci deșeurile sunt duse la depozitul de deșeuri de la Oradea, care este al asociatului nostru AVE, și al doilea la Odorheiul Secuiesc, care este al RDE Harghita”, a  spus Korosfoy Sandor, manager proiect RDE-AVE.

Taxa pentru populație nu poate depăși 12 lei pe lună, așa cum prevede caietul de sarcini. În prezent taxa lunară pentru persoane fizice este de 11 lei. Plata se va face în continuare la Primărie, iar banii să fie virați în contul firmei.

5 milioane lei neachitați către primărie de floreșteni, urât de tot !

Nu am vrut să acționez dur până acum, dar cei de la executări silite să trimită somații celor care nu au plătit, iar apoi vor fi recuperați. Nu pot accepta ca 10% din bugetul comunei să fie folosit pentru a compensa taxa neplătită. 5 milioane de lei reprezintă un milion de euro, bani cu care putem face multe în comună”, a mai spus Horia Șulea

Primarul Horia Șulea le-a mulțumit celor de la Strict Prest care a colectat deșeurile în ultimii patru ani, după ce firma Quatro Eco Salub SRL nu și-a mai făcut treaba.

Subscribe To Our Newsletter

Washington Times – COVID-19 s-a dovedit a fi o farsă imensă perpetuată de mass-media

Washinton Times spune că toată nebunia cu coronavirusul este o farsă perpetuată de mass-media, care...

Închide