Depanatorul de suflete

1240004_555889777799751_828390729_nAm scris mult si de multe ori prost. Dar cu multa forta si autenticitate. Voi incepe a spune ca e periculos sa simti mila pentru o femeie pe care o iubesti. Ai grija, cititorule, asta te poate distruge.

Femeia de azi nu intelege de ce. Un urias semn de intrebare se ridica peste existenta ei. Vortexul de energie care absoarbe, ii da senzatia ca ar trebui sa stea deasupra in pat.

Initial, te risipesti. Faci sex din cauza fricii de moarte. Iar ea, ca sa fie deasupra si in viata ta. Nu conteaza ca nu dai doi bani pe cugetarile ei culese din manualul de bucatarie. Nu realizeaza ca inteligenta ei emotionala poate deveni indigesta.

In timp ce tu ii vorbesti, ea se gandeste la ziua de maine. Iar cand maine va fi azi, se va gandi tot la maine.

Depanatorul de suflete vine intotdeauna trimis. Ea ii cauta in coarne, deoarece altceva nu intelege. Depanezi ura, rautate, falsitate, minciuna. Alchimizezi totul.

E luna august si depanatorul de suflete pleaca. Nu din rautate, dar il sufoca Egoul ei supradimensionat. De fapt, in mintea ei exista numai ea.

La ce ar avea nevoie de EL cand Ea este pe picioarele ei, cand societatea o integreaza plenar. Ca depanator de suflete, e obligatoriu sa remarci si sa-i transmiti Adevarul.

Daca ai facut-o deja, rolul tau s-a incheiat.