Democrație sau disciplină? Protest impotriva abuzurilor din redactia revistei Tribuna

Marți, 14 mai 2013, la ora 11:00 va avea loc pe holul revistei Tribunei din Cluj (str. Universității nr. 1), un protest împotriva noilor abuzurilor săvârșite de noul manager al revistei, Mircea Arman. Mircea Arman își continuă agasarea disciplinară a propriilor subordonați, prin motivări ale unor încălcări ale unui regulament implementat de el, regulament ce nu are nicio legătură cu mediul redacțional al unei reviste, ci, mai degrabă cu statutul unor funcționari publici.
Menționăm câteva articole din acest nou regulament:
– redactorii sunt obligați „Să promoveze o imagine favorabilă țării și instituției pe care o reprezintă în cadrul unor organizații internaționale, instituții de învățământ, conferințe, seminarii și alte activități cu caracter național sau internațional.”
– redactorilor le este interzis „În relațiile cu reprezentanții altor state să exprime opinii personale privind
aspecte naționale sau dispute internaționale.”, sau „Să acorde asistență, să dea informații sau  consultanță persoanelor fizice sau juridice în vederea promovării de acțiuni juridice ori de altă natură  împotriva statului sau autorității ori instituții publice în care își desfășoară activitatea.”
Sunteți invitați din nou la o întâlnire care-și dorește să transmită, în egală măsură, solidaritatea față de  Ștefan Manasia și respingerea categorică a metodelor prin care Mircea Arman înțelege să-și înfăptuiască mandatul de manager al revistei Tribuna.
Prezența voastră în continuare necesară, căci este evident că cei în măsură să soluționeze abuzurile de putere de la revista Tribuna refuză să o facă, legitimând astfel mediocrația managerială și viziunea profund retrogradă a lui Mircea Arman, motiv pentru care solicităm DEMISIA sa.
Vă așteptăm!

 

Subscribe To Our Newsletter

Shopping cu adrenalină la Polus

Polus Center Cluj și Napoca Rally Academy le-au pregătit  clujenilor o nouă provocare. Începând de...

Închide