Demisia, tovarase Nitu !

dna

Avand in vedere ca m-am nascut in 1966, limbajul meu a ramas de lemn, asa ca in cazul procurorului general voi folosi apelativul tovarase. De ce ii cer oare demisia tovarasului Nitu ?

  1. Tovarasul Nitu nu a solutionat dosarul lui Gabi Oprea. S-a „abtinut”, ca intre tovarasi.
  2. A folosit ca si tovarasul Gabi Oprea, a folosit coloana oficiala in mod nelegal.
  3. Adjunctul sau Licu, s-a abtinut deasemenea in solutionarea dosarului Oprea.
  4. Oprea este acuzat de abuz în serviciu și pentru că a încheiat un protocol cu Parchetul General, ” în scopul însoțirii autovehiculului utilizat de către procurorul general cu echipaje ale poliției rutiere.”
  5. Procurorul general beneficiază de protecție asigurată de Serviciul de Protecție și Pază, deplasările fiind realizate cu un autovehicul al acestei instituții care are un regim de circulație prioritară.
  6. ”Protocolul a reprezentat temeiul în baza căruia, începând cu luna aprilie 2014, procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție i s-a asigurat, cu caracter permanent, însoțirea deplasărilor efectuate pe raza municipiului București. În condițiile în care procurorul general nu era îndreptățit să beneficieze de însoțire cu echipaje ale poliției rutiere potrivit prevederilor H.G. nr. 1.391/2006, fapta ministrului a produs o vătămare a intereselor legitime și un prejudiciu material Direcţiei generale de poliţie a municipiului Bucureşti, precum și un folos necuvenit procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, arată DNA.
  7. Vor aparea probabil si alte capete de acuzare privind abuzul in serviciu, Momentan ne abtinem in a oferi nume.
  8. Datorita declaratiilor legate de atitudinea din 1989, probata prin declaratiile fostului presedinte, Traian Basescu.