Declaratiile lui Uioreanu si falimentul fabricii Clujana

clujanaDupă ce în urmă cu câteva săptămâni s-a ridicat problema intrării în insolvență a companiei Clujana de Consiliul Județean Cluj, fiindcă are datorii de 1,4 milioane de euro, în fabrică s-au creat mari reacții, iar directorul Clujana Puiu Șomlea afirmă pentru ClujManifest următoarele:

” Declarațile Președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uiorenu, au adus mari defavoruri și deservicii companiei. Din acest motiv s-a pierdut ieri un contract pentru o întreagă linie de cusut, sau chiar două, pe o perioadă de 2 ani. Contractul a fost negociat în condiții foarte avantajoase, minim 200.000 euro. Din acest motiv conducerea Clujana vrea să-i dea în judecată pentru despăgubiri pe Horea Uioreanu și pe consilierul județean PPDD Axente Husar, reprezentant AGA. Se pare că așa- zisa dezvoltare Oltchim s-a mutat la Clujana.Pentru noi apariția în presă cu intrarea în insolvență a companiei ne afectează enorm, noi prin asta pierdem contracte cu clienți foarte importanți. Întrepreinderea Clujana este de sine stătătoare, deși aparține Consiliului Județean, fiecare salariat este plătit din ceea ce se produce, această întreprindere luptă  pe piața liberă ca orice SRL.  De când  a ajuns Uioreanu Președintele CJ, nu a fost niciodată în fabrică “

Compania nu-și propune să intre  în insolvență,  ci să dezvolte  parteneriate publice-private. În fabrică mai sunt doar 380 de angajați.

07032013353

Ionuț Geană

Subscribe To Our Newsletter

Salonul Auto Polus – 2013

Clujenii pasionați de automobile au toate motivele de bucurie în această primăvară. Polus Center le-a...

Închide