De ce scriu de bine constant de Horia Sulea

1979472_10203599010476758_7327321701888632309_nAs avea multe motive. In primul rand, fiindca arata si se comporta ca un barbat autentic. Nu e o pocitanie mica si rea, cum sunt multi prin politica. Apoi, rade de prosti si de cei care il ataca. De multe ori, ma gandesc ca are un pact cu Dumnezeu. L-am vazut in biserica unde predica Ovidiu Martis. Dar discuta normal si cu romano-catolicii sau cu penticostalii. Nu-si face campanie electorala ca Daniel Buda, Iuda de Megatower, care a nenorocit destui clujeni. Acum Buda crede ca rezolva cu Dumnezeu si cu florestenii cu o scrisoare in Posta.

Nu, tovarase Buda. Iti ceri iertare celor pe care i-ai nenorocit tu si camarila ta si apoi poti sa-mi pui o felicitare in Posta. Mie, Horia-Eugen Cristea. In general, te ignor, ai observat. Desi stiu destule inca de la USAMV. Deci, nu-mi jigni inteligenta, te rog. Nu ma poti impresiona nici cu ruda ta de la Parchetul Curtii de Apel Cluj.

Dar, vorbeam de Horia Sulea. A ridicat un steag si a pus sa se traga clopotele. Astazi, lumina pe Cetatii, Teilor, Stejarului. Nu-i genul care sa-ti strice Pastele cu felicitari in Posta.

Pune una pe facebook, pe care v-o arat si eu. Simplitate, bun simt.

Domnule Buda, aveti ce invata de la omul asta. Noapte buna, Cluj.

Buna dimineata, Floresti !

In sfarsit, americanii sunt in Floresti !

In America, o asemenea parcare, s-ar fi soldat cu o amenda. Romanii plecati in afara...

Închide