De ce nu Horia Sulea, Cluj ?

M-am nascut intr-o maternitate clujeana. Apoi, am locuit in actualul sediu de pe Memorandului 1,

fosta 30 decembrie, al Alpha Bank. Deci, clujean de centru. Apoi, pana cand a vandut Primaria Cluj-Napoca o casa furata mamei mele, de pe David Francisc 12, am stat nu departe de blocul lui Emil Boc.

Viata m-a dus in Germania, apoi din nou in patrie. Pe Bisericii Ortodoxe 6, vis-a-vis de d-na viceprimar Horvath, unde numai urbanism nu gaseai.

Mi-a displacut intotdeauna managementul primar de Rachitele a lui Boc. Voiam sa plec din Cluj-Napoca, ma simteam sufocat intr-un oras cu declaratii politice sforaitoare, dar plin de corupti.

Locuiesc in Floresti si ma simt ok.

Nu vad nimic la nici unul din candidati, pe bune. Aurelia Cristea care in spate un partid care a adunat cel mai mare numar de hoti din politica, PSD. Emil Boc, incepe sa aiba insomnii profunde datorita deratizarii si dezinsectiei, ca deh, e toamna si vine vremea soarecilor si sobolanilor.

Mihai Seplecan ramane teoretic in lupta, nu stiu cat timp. De Liviu Alexa n-am chef sa ma leg, face parte din presa, dar nu-mi plac deloc prietenii lui. Desi, mai nou, incepe sa scrie bine iar. Si pe bune ca-l citesc cu placere.

PNL  are solutii, dar joaca prost, exact ca nationala de fotbal a Romaniei,  asteptand sa vina Sulea in minutul 93 sa dea gol, cum inscrie zilnic in Floresti. Azi asfalt, maine Carrefour, poimaine centuri, e greu sa si pui in scris cate face. Il gasesti pe el si personalul de paza la ora 19 in primarie, dupa care merge sa verifice ce-i prin Floresti.

sulea

 

Pana la urma, omul  si-a impus punctul de vedere, cu toata talpa psd-ista pusa murdar. Problema e ca nu poti sa-l obligi sa candideze la Cluj-Napoca, pentru ca nu vrea.

Omul nu asfalteaza deodata tot ce misca. Are o strategie, un plan, gandit cu echipa sa. Deblocheaza E60-ul cu inteligenta. Baga in sedinta prefectul la Floresti, DSP-ul ,DSV-ul, in problema fermei.

Leader-ului nu-i trebuie functie, poate fi in jeans si adidasi.

hor

„Saptamana viitoare va fi una importanta pentru Floresti. Luni sunt la Bucuresti, printre alte ministere si la MDRAP pt a sustine din nou proiectele Florestiului si a obtine finantare. Si vom avea si votul pt Centura de Sud, spre Manastur. Apoi intram in licitatie si apoi executie.
Legat de trafic, se lucreaza intens la simulari pt un nou sens giratoriu. Am incredere ca alaturi de cei de la DRDP gasim solutia optima in timpul cel mai scurt posibil. Rigola de la sensul BMW va fi schimbata pt a se evita denivelarile actuale. Opinez ca pe finele lunii octombrie, mijloc de noiembrie avem semaforizarea in functiune.”

Strategia 2020 pentru Floresti o gasesti chiar pe pagina sa personala.

http://horia-sulea.ro/timeline/

Anul viitor nu va fi ales omul unui partid, ci unul care poate efectiv. Nu pe facebook sau la mine in ziar. Un om care pricepe ca votul este corelat cu forta faptelor sale.