De ce nu a primit Primaria Floresti bani pentru centura de ocolire ?

t

Incerc sa vad si eu de ce. Raspuns halucinant pe cluj24h.ro, primit de la Ministerul Dezvoltarii, unde cel care tinea lumanarea sotiilor sotilor plecati la munca in strainatate, inegalabilul fost ministru de la Transporturi Ioan Rus beneficiaza de un video in care vorbeste ca de obicei fara sa exprime ceva concis.

Raspunsul guvernului din site-ul de extrem de larga circulatie informationala insensibil la mirosul fermei de pui, fiind online, desi fabrica de articole este dupa unele surse la Multiserv, este halucinant :

În iulie 2015, aflăm că guvernul României trimite bani pentru a sprijini proiectele locale. În lista respectivă nu se află şi comuna Floreşti. Aşa că am întrebat MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) de ce comuna Floreşti nu primeşte niciun ban deşi are proiecte importante pentru comunitate. Mai exact este vorba de Programul Național de Dezvoltare Locală 2015  din județul Cluj. Un program la care au acces comunele din judeţ prin intermediul Consiliului Judeţean. Conform răspunsului, Consiliul Judeţean Cluj a transmis aceasta nevoie catre minister, dar primaria Floreşti avea posibilitatea să acceseze fonduri europene. A preferat să tragă mâţa de coadă până n-a mai putut accesa. Este încă o dovadă faptul că primăria avea soluţii, dar insistă să îndatoreze comuna. Despre celelalte proiecte, ministerul nu are la cunoştinţă.”, afirma cluj24h.ro, prin Alina Cora Kallos.

Dupa logica raspunsului de la Bucuresti, o iei razna de tot, ce caldura, ce miros de ferma , nu da vina cetatene, guvernul vegheaza la bunastarea ta si vei avea o crestere economica anul asta de n-o sa mai incapi de cererile de emigrare ale nemtilor in Romanica.

Deci daca poti accesa fonduri europene teoretic macar, vezi tu canci bani de la Guvern. Daca vrei sa faci centura teoretic macar pe credit, atunci indatorezi comuna.

Daca nu faci nici una nici alta, tragi mata de coada. Nu se cunoaste paternitatea matei, dar inca una galbena n-am vazut.

Comunistii raportau cresteri economice la comanda. Scoala de partid Stefan Gheorghiu, ar trebui sa se ascunda. Raspunsurile guvernului, care ne pun pe masa de mancare, dovedesc ca rosii, nicidecum rosiile,  nu precupetesc nici un efort, pentru a tampi florestenii, care ar trebui sa prinda cumva mata, de coada sau de ce pot. Dar, dupa raspunsurile academice date, nu cumva sa caute mata la Guvern, ci la Primaria Floresti, comuna mare si noul ordonator de credite al Consiliului Judetean Cluj si totodata al Ministerului Dezvoltarii.

Eu, unul, oameni buni, nu mai zic nimic. Propaganda sovietica de langa Stalingrad din ‘ 44 e vax. In plus, nu pricep care”nevoie” a tranmis CJC la guvern, ca deh, Primaria  are multe proiecte sau „nevoi”. Mai glumim si noi, nu va faceti probleme cu centura, avem Masterplan !